2777
2789
عنوان

یه سوال

55 بازدید | 12 پست

ایا بچه دار شدن ارزششو داره خانما . .

بدنتون تغییر کنه و تغییراتی که هیچ وقت قرار نیست کانلا از بین بره سیاتیک و پوکی استخوان .. درد دوران بارداری و زایمان .. واقعا ارزششو داره ؟ اصلا ازدواج ارزششو داره ؟ آزادی که داری رو از دست بدی مجبور شی با یه مرد زندگی کنی و به اون در مورد هر چی جواب پس بدی

به نطر من نه. نه به خاطر تغییرات بدن صرفا. من بعد بچه دار شدن یه ادم دیگه شدم که خوشم نمیاد ازش. بچمو خیلی دوست دارما ولی اگه تربیت و اینده و سلامت روان و جسم بچه ت برات مهم باشه مادر بودن یک کاریه که ۲۴ ساعت باید از خودت بگذری. اگه نه مثل خیلی از خانوما فقط بخوای بزایی اسونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نطر من نه. نه به خاطر تغییرات بدن صرفا. من بعد بچه دار شدن یه ادم دیگه شدم که خوشم نمیاد ازش. بچم ...

اوه نه من حتی نمی تونم فکرشو کنم برای یه بچه وقتمو و بدنمو هدر بدم . لچمو برا خودم می کشم 😂

هیچ وقت ازدواج نکن تا اخر عمرت آزادی و خانم خودتی

چند روز پیش تو یه تایپکی بحث همین بود که اگه یه دختر تا آخر عمر ازدواج نکنه چه اتفاقاتی ممکنه براش بیوفته مثلا سربار بقیه میشه و وقتی مشکلاتی مثل بیماری و اینا میگیره کسی نیست جمعش کنه.

واقعا نمیدونم چی درسته چی غلط

یکی سر پا موند و رسید:)

چند روز پیش تو یه تایپکی بحث همین بود که اگه یه دختر تا آخر عمر ازدواج نکنه چه اتفاقاتی ممکنه براش ب ...

کاملا غلطه من شاغل باشم دستم بره جیب خودم کسی نیاز ندارم . و از اون گذشته الان از بدنم خوب مراقبت می کنم تا وقت پیری خودم مراقب خودم باشم . مامان بزرگم الان پیره کی میره بهش سر بزنه ؟ اگه عقل داشت و بچه دار نمی شد مراقب خودش بود الان محتاج بچه هاش نبود که با منت بهش سر بزنن . به مرد بودن یا زن بودن هم ربط نداره

کاملا غلطه من شاغل باشم دستم بره جیب خودم کسی نیاز ندارم . و از اون گذشته الان از بدنم خوب مراقبت می ...

واسع همه اینطوری نیست. مثلا من شغلی که ایندمو تضمین کنه ندارم خانوادمم خیلی تحت فشار میذارنم

یکی سر پا موند و رسید:)

واسع همه اینطوری نیست. مثلا من شغلی که ایندمو تضمین کنه ندارم خانوادمم خیلی تحت فشار میذارنم

خب نگاه کن همیشه شغل نباید دولتی باشه . می تونی بری دانشگاه و اونجا شغل پیدا کنی کلی راه برای مول دراوردن هست ‌ والله خانواده منم منو تحت فشار میذارن که چرا خاستگاراتو رد می کنی و من اصلا انگار نه انگار می شنوم . اهمیت نده