2777
2789
عنوان

صداهای عجیب

110 بازدید | 12 پست

دیروز یه کاربری یه عکس گذاشته بود که از لای موهاش یه انگشتی انگار بود   همه میگفتن انگشت جنه منم راستشو بخوایم یه احساس ترس بهم  داد بعد هی خودمو مشغول میکردم  

تا آخر شب همه خوابیده بودن یهو صدای خوردن قاشق چنگال ها بهم اومد به خودم گفتم ولشکن سر خورده حتمی خورده بهم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

جنای خونتون شام خوردن بعد لباساتو پوشیدن رفتن مهمونی

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

حس کردم یکی بغلم خوابیده هاااا ولی هی میگفتم وجود ندارن این چرت و پرت ها بقران اگه دروغ بگم دیدین سگ میخواد حمله کنه یه حالته خر خر میکنه؟  یجیزی زیر پام دقیقااااااا همونجور  با همون صدا  مثه حیوونی که بخواد حمله کنه  صدا داد

بخدا دشت و پاهام سرد شد و گوشیو ول کردم مثه مجسمه بدنمون نمیتونستم تکون بدم از ترس حتی قبلش هم رفته بودم دسشویی صدا دوییدن میومد هی میگفتم بیخیال پایینیه ولی  کدوم پایینی ساعت ۱ شب میدوئه

حس کردم یکی بغلم خوابیده هاااا ولی هی میگفتم وجود ندارن این چرت و پرت ها بقران اگه دروغ بگم دیدین سگ ...

اسی میفهممت چی میگی اونایی ک مسخره میکنن تجربه نداشتن درسته اینجا مجازیه اما منم مدتی همش تاپیک ترسناک میخوندم باورت نمیشه شبا همش یکی صدام می‌کرد میگفت کی بیام دنبالت ببریمت یا شدید تو خونه همچین اتفاقاتی نیوفتاد انگار از ماجرایی ک تعریف میکردن و میترسیدم همونا میومدن خ. نمون نمیدونم واقعا اما من اینجور حس کردم 

اسی میفهممت چی میگی اونایی ک مسخره میکنن تجربه نداشتن درسته اینجا مجازیه اما منم مدتی همش تاپیک ترسن ...

تآره روز قبلششششش مطمئنم مامانم بخداااا خونه نبود یکی با صدای مامانم وحشت زنانننن صدام میکرددددد میگفت انالیییی انالی مگه من باتو نیستم 

تآره روز قبلششششش مطمئنم مامانم بخداااا خونه نبود یکی با صدای مامانم وحشت زنانننن صدام میکرددددد میگ ...

دقیقا منم شب خواب بودم با فاصله کنار مامان بابام تو سالن خواب بودن هنه بعد دیدی تو فیلما صدای زن آهسته و کش داره یجوری انگار رویایی دقیقا صداشم قشنگ بود همونجور صدام زد انگار کنار گوشم بود اما انگار بلند و از دور بود فراگیر بود انگار اما کسی بیدار نبود فقط من بیدارشدم شنیدم میگفت کی بیاییم ببریمت یا خواب بودم صدای مامانم میومد بیدار می‌دم تا نیست کلا سمت تاپیک ترسناک دیگه نرفتم

دقیقا منم شب خواب بودم با فاصله کنار مامان بابام تو سالن خواب بودن هنه بعد دیدی تو فیلما صدای زن آهس ...

من خیلی علاقه دارم به چیز های ترسناک ولی بعد از این اتفاق  ایمان آوردم که واقعین قشنگ دیگه ترسیدم و دیگه سمت چیزای ترسناک نمیرم