2821
2789

گهواره جای گریه  نبود اون تو‌مبخوابیدیم 

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

🙄به تو نمیاد سیبیلو تو برو دخترا رو سرکار بذار فقط

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یعنی چی؟؟

لئوناردو داوینچی آرپیچی پیچ پیچی 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

کلم پیچ پیچی هم هست

ای ول جدید بود به دایره لغاتم اضافه گردید یادم باشه یجا به کار ببرمش 

تشویق ندارهجایزه ندارم

طیب طیب الله احسن باریک الله 🥳🥳👏👏👏👏👏

ممنون ولی مادرم در قید حیات پدرم عمرشو داده بع شما

وای خاک بر سرم ببخشید توروخدا شرمنده اشتباه متوجه شدم

خدا عمر طولانی به مادرتون بده ان شاءالله

خدا پدر بزرگوارتون رو بیامرزه 

واقعا ببخشید من نمیدونستم شما کاربر آقا هستید

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز