2789
عنوان

کنکوریا بیاید

93 بازدید | 14 پست

دو روز تا ۵ مدرسم دو روز تا ۲

چطوری درسامو برسونم هم ازمون هم نهایی هم کنکور هم امتحانای مدرسههههههه

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

تا ساعت ۵ بعدازظهر مدرسه ای؟؟

اره لعنت بهشون 

همین هفته اول ۵ تا امتحان

چیکار کنم استرس گرفتم

بنظرت برم غیر انتفاعی غیر حضوری کنم؟

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

یکی دوماه برو مدرسه بعد از اون بچه ها کم کم نمیان

بخدا اینا اینطوری نیستن همش میان بعد مدرسه هم با من لج میکنه اعصاب و روانم بهم می ریزه وگرنه اصلا نمره مستمر واسم مهم نبس 

اره لعنت بهشون همین هفته اول ۵ تا امتحانچیکار کنم استرس گرفتمبنظرت برم غیر انتفاعی غیر حضوری کنم؟

عزیزم من پارسال غیرانتفاعی خوندم با کتک میاوردنمون مدرسه 

به زور میتونستم چند روز رو بمونم خونه 

تازه پنج شنبه هام باید میرفتیم مدرسه

عزیزم من پارسال غیرانتفاعی خوندم با کتک میاوردنمون مدرسه به زور میتونستم چند روز رو بمونم خونه تازه ...

اخه یسری مدرسه های غیرانتفاعی هست پول میگیرن و میگن بمونی خونه اشکال نداره

اونارو مبگم

بخدا اینا اینطوری نیستن همش میان بعد مدرسه هم با من لج میکنه اعصاب و روانم بهم می ریزه وگرنه اصلا نم ...

نظر من اینه مدرسه وقت گیره حتی اگه معلماش خوب باشن
تا ساعت 5 بعد از ظهر فقط اموزش باشه کی تست بزنی؟
اگه پدر و مادرت جواب مدرسه رو بدن دیگه حله
مستمر هم تاثیری روی کنکور و نهایی ها نداره

9teen ── .✦ 

نظر من اینه مدرسه وقت گیره حتی اگه معلماش خوب باشنتا ساعت 5 بعد از ظهر فقط اموزش باشه کی تست بزنی؟اگ ...

اخه میدونی من پارسال ی روز توهفته‌نمیرفتم چون آزمون میدادم باید ب اون پرسیدم ی سری از درسای دهم هم مرور کردم بعد همش معلما زنگ‌میزدن یا حتی میرفتم سر کلاس اذیتم میکردن

من فقط با بخش روانیش مشکل دارم منم خیلی حساسم

نمیدونم برم غیر انتفاعی یا نه

واسه رتبه ای ک میخوام نمیشه انقدر رفت مدرسه

اخه میدونی من پارسال ی روز توهفته‌نمیرفتم چون آزمون میدادم باید ب اون پرسیدم ی سری از درسای دهم هم م ...

دوازدهمی دیگه؟
دهم و یازدهم که اصلا نمیشه زیاد غیبت داشت و باید بری
ولی اگه دوازدهمی توجه نکن بهشون

9teen ── .✦