2777
2789
من گفتم چیپس و پفک بدید؟؟حرفتون بیشتر تاثیر گرفته از حرف مادربزرگ های قدیمی هست الان از دکتر های خوب ...

اتفاقا در بعضی موارد همون مادربزرگ های قدیمی حرفشون خیلی درست تره

بله میشه تو مواد غذایی دیگه هم همون خاصیت ها. و پیدا کرد.من هم نمیخوام به زور بهش بدم.گفتم اگر بتونم با خرما چیزی درست کنم که بخوره

بچه های من هم نمی خورند. من توپک خرمایی درست می کنم، عاشقش هستند. اول جو دوسر پرک و خرما را با کره میریزم داخل غذاساز تا نرم بشه. بعد پودر نارگیل، پودر کاکائو و دو قاشق غذاخوری قهوه اماده را اضافه می کنم و دوباره میکس می کنم. بعد خمیر خرمایی را گلوله می کنم و داخل پودر نارگیل می غلطونم. میشه به جای کره، روغن نارگیل ریخت و قهوه را حذف کرد.‌

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون فروشگاه تو خوراکی هاشون خرما میریزن همشون خرما داره به جای قند و شکر و مواد افزودنی . اگه پیجش رو پیدا کنم میذارم همینجا . 

خرما له شده بین دو تا بیسکوییت هم بچه های کوچیکتر میخورن . خرما رو بصورت توپی درست کنید روش شکلات یا ترافل بریزین . نون خرمایی هم میشه . رول خرما هم راحته بین خمیر خرمای له شده میریزید رول میکنید مثل گل میشه و تو فر میپزه ‌.

انگور هم برای بی حالیش خوبه .

ابمیوه طبیعی پرتقال و لیمو .

عسل توی چای و شیر که میخوره بریزید . یا برای صبحونه صرف کنه ‌و حتی تو نوشیدنی که مدرسه میبره هم میشه ریخت که انرژی بگیره .

گلابی و سیب و موز و کیوی انرژی زیادی بهش میده و ویتامین ها رو تامین میکنه .

آجیل.  گردو و بادوم و پسته.

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑