سلام عزیزم
خب ببین آدما خواسته هاشون و شرایطشون با هم متفاوته تمام چیزایی که شما گفتی کاملا برمیگرده به سلیقه و نوع نیاز و شرایط یه نفر
خب من به شخصه اصلا نه دوس ندارم نه تحملشو دارم که کل حقوقم بره برا قسط ماشین
ولی از نظر فنی سه سیلندره اما توربوشارژ و تقویت شدس از طرفی کسی که واقعا از فنی ماشین و تکنولوژی روز سر دربیاره میدونه که دیگه حجم و تعداد سیلندر موتور مهم نیست بلکه قدرت و گشتاور مهمه که این نکته تو ایکس ۳۳ کاملا مورد توجه بوده
بنزین سوپر هم همراهش باید اوکتان بخرید و بریزید تا موتور توربو سالم بمونه ،درکل ماشینای توربوشارژ و امروزی خرجشونم بالاس خب
اگه دنبال کم خرج بودن هستی بله خب پیکان و پراید گزینه خوبی هستن😁
درمورد شاسی بلند بودنم تو مشخصاتش هست که کراس اور جمع و جوره ،کراس اور یعنی ماشینی بین سدان و شاسی
تو خیابونم میبینی مشخصه کوچیکه و فضاش نهایتا پاسخگوی یه خانواده سه نفرس یا چهار نفره که دوتا بچه کوچیک دارن
در مجموع شما باید متناسب با علایق و نیازها و شرایطت انتخاب کنی و کاملا مشخصه درباره این ماشین اطلاعات لازم و کافی نداری
من خودم به شخصه چون فقط یه بچه داریم با فضاش مشکلی ندارم،امکاناتش و نمای داخلیش و امروزی بودنشو دوس دارم
البته باشرایطی که یا نقد بخری یا یه نوع خرید قسطی داره ۹۰۰ پیش برجی ۵ تومن، ۵۰۰ پیش برجی ۱۵ تومن اوکی نیست