2777
2789
اگه داری من میگم ایکس ۳۳ بخر باز خود دانی🤌

سلام میشه تورخدا جوابم بدی؟

من هرچی پول داشتم گذاشتم و طلاهامو فروختم حتی بابامم خیلی بهم کمک کرده که 500میلیون واسه پیش ماشین بدیم و تا 5سال هم همه ی حقوقمو باید واسه پرداخت قسط هاش بدم

اما الان همه میگن نمیدونم ماشین3سیلندره زور نداره خراب میشه بنزین سوپر نیست...

الانم فهمیدم هم شاسی بلند حساب نمیشه هم مثلا عقبش زیاد جا نداره...

کلا خیلی ناامید و ترسیده شدم...مخصوصا که این دوروزه قیمت طلا رفته بالا...به نظرتون اشتباه محض کردم؟ماشین ندارم شوهرمم یه 206قدیمی مدل 83داره...

الان نمیدونم چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام میشه تورخدا جوابم بدی؟من هرچی پول داشتم گذاشتم و طلاهامو فروختم حتی بابامم خیلی بهم کمک کرده که ...

سلام عزیزم 

خب ببین آدما خواسته هاشون و شرایطشون با هم متفاوته تمام چیزایی که شما گفتی کاملا برمیگرده به سلیقه و نوع نیاز و شرایط یه نفر

خب من به شخصه اصلا نه دوس ندارم نه تحملشو دارم که کل حقوقم بره برا قسط ماشین

ولی از نظر فنی سه سیلندره اما توربوشارژ و تقویت شدس از طرفی کسی که واقعا از فنی ماشین و تکنولوژی روز سر دربیاره میدونه که دیگه حجم و تعداد سیلندر موتور مهم نیست بلکه قدرت و گشتاور مهمه که این نکته تو ایکس ۳۳ کاملا مورد توجه بوده 

بنزین سوپر هم همراهش باید اوکتان بخرید و بریزید تا موتور توربو سالم بمونه ،درکل ماشینای توربوشارژ و امروزی خرجشونم بالاس خب

اگه دنبال کم خرج بودن هستی بله خب پیکان و پراید گزینه خوبی هستن😁

درمورد شاسی بلند بودنم تو مشخصاتش هست که کراس اور جمع و جوره ،کراس اور یعنی ماشینی بین سدان و شاسی 

تو خیابونم میبینی مشخصه کوچیکه و فضاش نهایتا پاسخگوی یه خانواده سه نفرس یا چهار نفره که دوتا بچه کوچیک دارن

در مجموع شما باید متناسب با علایق و نیازها و شرایطت انتخاب کنی و کاملا مشخصه درباره این ماشین اطلاعات لازم و کافی نداری 

من خودم به شخصه چون فقط یه بچه داریم با فضاش مشکلی ندارم،امکاناتش و نمای داخلیش و امروزی بودنشو دوس دارم

البته باشرایطی که یا نقد بخری یا یه نوع خرید قسطی داره ۹۰۰ پیش برجی ۵ تومن، ۵۰۰ پیش برجی ۱۵ تومن اوکی نیست

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃