2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۲۰۷ چنده؟میدونم که اتومات ابکس ۳۳ یک میلیارد و ۵۶ کارخونس بازار که طرفای ۱۲۰۰

منم همین قیمت رو ک گفتی میدونم x 33 هم همین حدودا هست 

خدا همه ی اتفاق های خوب رو سر راهم قرار میده 🩷🙌🏻خداجونم قربون بودنت👀🥹

۲۰۷ اصلا جانداره.

من برای داخل شهر میخوام خیلی نیاز ندارم ماشین بزرگ باشه 

منم همین قیمت رو ک گفتی میدونم x 33 هم همین حدودا هست

این قیمت ایکس ۳۳ بود عشقم که خودم میدونم😁

۲۰۷ رو پرسیدم

خودم میبینم بی خیال😙

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

X33

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

اگه حدود ۱۲۰۰ داری نیسان جوک ژاپنی بگیرید کارکرده

داری شما ؟ خوبه ؟ اتفاقا رنگ زردش رو دیدم اسمش رو نمیدونستم الان سرچ کردم دیدم همینی بود ک شما میگید 😂 

این قیمت ایکس ۳۳ بود عشقم که خودم میدونم😁۲۰۷ رو پرسیدمخودم میبینم بی خیال😙

خب ۲۰۷ هم همین حدوداست😂😂 دقیقش رو دیدی اینجا هم بفرست منم ببینم !

خب ۲۰۷ هم همین حدوداست😂😂 دقیقش رو دیدی اینجا هم بفرست منم ببینم !

۲۰۷ صفر اتومات ۱۵۰ پایینتره 

من باشم حتما ایکس ۳۳ حتی به خاطر طراحی داخلیش،به خاطر نمای چراغای دی لایتش،به خاطر،شارژر وایرلسش به خاطر فرمون برقیش و ... کلا من آپشن رو خیلی دوس دارم و فرمون نرم و تجربه ای که از ماشینای ایرانی و چینی داشتم همیشه انتخابم ماشین چینی هست و خواهد بود

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

۲۰۷ صفر اتومات ۱۵۰ پایینتره من باشم حتما ایکس ۳۳ حتی به خاطر طراحی داخلیش،به خاطر نمای چراغای دی لای ...

اره طراحی داخلش خیلیییی خوبه جذب  همون طراحی داخلش شدم 😍👌🏻 

من تا الان عکس x33 رو دیدم امروز از نزدیک دیدم از عکسش کوچیک تره یعنی شبیه چیزی ک تو عکس دیده بودم ن ...

من خودم حقیقتا واسم قیمت قطعات و خوش فروش بودن مهمه. و اینکه خب جمع و جور تره. واسه من راحت تره. 

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

من خودم حقیقتا واسم قیمت قطعات و خوش فروش بودن مهمه. و اینکه خب جمع و جور تره. واسه من راحت تره.

اره اینم هست ی جورایی میشه گفت ۲۰۷ خرید منطقی تریه ولی خب ظاهر x33 مخصوصا داخلی خیلی بهتر از ۲۰۷ کاش ۲۰۷ هم داخلش جذاب بود 😂🚶🏻‍♀️🕳

2825
2823
2791
2779
2792