2777
2789
این چیزا معمولا نتیجه نمیده و عوارض زیادی داره منم میخاستم بگیرم ولی بخاطر عوارضش ترسیدم و رژیم رو ش ...

رژیم ک یادمه دارم میگیرم .فقط کافیه ی ماه بزارم کنار وزنم برمیگرده ک هیچ ۲کیلو هم اضاف میش .الان هم تقریبا ۲ماه شده رژیم فست میگیرم خدا کنه بر نگرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رژیم ک یادمه دارم میگیرم .فقط کافیه ی ماه بزارم کنار وزنم برمیگرده ک هیچ ۲کیلو هم اضاف میش .الان هم ...

مشکل همینه عزیز اگه بزاری کنار هم باید پرهیز کنی و مث قبل نخوری وگرنه همه رژسما رو بزاری کنار دوباره روز از نو روزی از نو 

منم ۱ ماه فست گرفتم ۴ ۵ کیلو لاغر شدم الانم کتو میگیرم که تو ۱۳ روز ۷ کیلو کم کردم 

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️  

مشکل همینه عزیز اگه بزاری کنار هم باید پرهیز کنی و مث قبل نخوری وگرنه همه رژسما رو بزاری کنار دوباره ...

هزار ماشالله چه اراده ای انشالله که وزن دلخواه برسین.موفق باشین

یکم سخته ولی وقتی میبینم بقیه هی تعریف میکنن از ارادم و لباسا گشاد میشن میرم رو ترازو وزنم کم میشه و ...

دوباره انگیزم بیشتر میشه من تنبلی تخمدان هم دارم و بخاطر همین سخت وزن کم میکنم ولی کتو واقعا خیلی موثره

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️  

ممنونم ازتون شما هم همچنین🥰🥰

ولی سعی کنین از راه درستش لاغر بشین که بعدا پشیمون نشین اگ قرص ناف هم بگیرین لاغر شین و سبک زندگیتون رو اصلاح نکنین باز دوباره برمیگرده وزنتون

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️  

ممنونم ازتون شما هم همچنین🥰🥰ولی سعی کنین از راه درستش لاغر بشین که بعدا پشیمون نشین اگ قرص ناف هم ...

خیلی ممنون .با صحبتاتون امیدوار شدم .بردی ☺️ 

مشکل همینه عزیز اگه بزاری کنار هم باید پرهیز کنی و مث قبل نخوری وگرنه همه رژسما رو بزاری کنار دوباره ...

توی  فست  هم کتو  بودین  ؟   رژیم کتو  براتون سخت نبود ؟  میشه  توضیح  بدین

اللهم عجل لولیک الفرج
توی فست هم کتو بودین ؟ رژیم کتو براتون سخت نبود ؟ میشه توضیح بدین

اوایلش سخته معمولا ۱ هفته تا ۱۰ روز البته بستگی داره 

ولی بعدش مث همه رژیما عادی میشه خوبیش اینه که مهم نیس چقد بخوری از فلان چیز و ...

و روند لاغری هم سریعه و برای خود من خیلی خوب نتیجه داده

من با کتو فست هم میگیرم چون یکماه قبل کتو فست بودم برام راحت تره کنار اومدن با این رژیم 

اوایل ۲ وعده میخوردم الان ی وعده کم در روز میخورم و اکثرا ۱۶ ساعت به بالا فست میگیرم 

بازم سوالی داشتین در خدمتم

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️  

اوایلش سخته معمولا ۱ هفته تا ۱۰ روز البته بستگی داره ولی بعدش مث همه رژیما عادی میشه خوبیش اینه که م ...

کالری ها رو نمی شماری  دیگ  ؟  بدون شمردن کالری لاغر میشی ؟  مرسی  عزیزم  منم میخوام  بگیرم کتو  رو  زودلاغر شم  بعدش حامله شم   خوبه بنظرت

اللهم عجل لولیک الفرج
کالری ها رو نمی شماری دیگ ؟ بدون شمردن کالری لاغر میشی ؟ مرسی عزیزم منم میخوام بگیرم کتو رو ...

نه عزیزم کتو کالری شماری نمیخاد فقط خوردن ی سری چیزا محدودیت داره و کربوهیدرات داره مثلا خیار و گوجه اونموقع باید کالری شماری کنی تا کل کربهیدراتت از ۲۰ گرم بالاتر نره

اره واقعا من خودم چنتا تاپیک دیدم اینجا که همشون کتو گرفتن بعد لاغری باردار شدن 

کتو فواید زیادی داره مثلا یکیش اینه تنبلی تخمدان رو درمان میکنه

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️  

نه عزیزم کتو کالری شماری نمیخاد فقط خوردن ی سری چیزا محدودیت داره و کربوهیدرات داره مثلا خیار و گوجه ...

مرسی عزیزم   منم شرو میکنم  ان شاءالله نتیجه  بگیرم 

اللهم عجل لولیک الفرج
مرسی عزیزم منم شرو میکنم ان شاءالله نتیجه بگیرم

ایشالا مطمئنم میگیری فقط کافیه با اراده قوی شزوع کنی و جا نزنی وسط راه قول میدم بهترین نتیجه رو بگیری 

یه خانمی اینجا تاپسک دارن درباره همین موضوع ی سر بزن کامللل توضیح دادن 

اسم کاربریشون مامانی۱۲۳ هس با پروفایل افتاب گردون

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️