2777
2789
عنوان

لابیای بزرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 11089 بازدید | 164 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقااا بعصی زنا مدام میشینن میگن واایی ببین اینجام کجه اونجا شله نباید اینارو ب مردا گفت اصلا

بخدا مردا مثل بچه میمونن یه بار گفتم فلان جا از لبامو صورتم تعریف کردن باورکرد اونم همون تعریفو ازم میکنه 

من یک دختر کوردم🌹 دختری نجیب و با اصالت ماد👍 نه با حجاب و نقاب عرب سروکار دارم و نه با عریان پرستی غرب🌺
من بچه دومم که به ونیااومد لابیاهام بزرگ شدنخودم میفهمم که دوست نداره کاش نمیترسیدم عمل میکردم

واسه من برعکس شد. بچه دومم بدنیا اومد خیلی کوچیک شدن. شوهرم گفت کاش همیشه همینجوری بمونه منم گفتم کاش این زودانزالی تو تموم بشه حالم بهم زده هیچی نگفت دیگه😏

واسه من برعکس شد. بچه دومم بدنیا اومد خیلی کوچیک شدن. شوهرم گفت کاش همیشه همینجوری بمونه منم گفتم کا ...

من زودانزالیشو خیلی میکوبم تو سرش منم درقبال حرفش هی میگم اه چقد زودانزالی شوهر قبلیم ک فوت شده اون خیلی لامصب کمرشکن بود اونوقت تو بابا قرص بخور خو لامصب🤌🤧🤣🤣🤣

من زودانزالیشو خیلی میکوبم تو سرش منم درقبال حرفش هی میگم اه چقد زودانزالی شوهر قبلیم ک فوت شده اون ...

ای واااای 🤣🤣🤣 کارت خیلی درسته. والا اگه زنا مشکل تو رابطه داشتن مردا سریع طلاقشون میدادن. انقد که پررون. شوهرم زنای لخت توماهواره رو همچین نگاه میکنه گفتمش چقد میخای زنارو نگاه کنی واسه اینکه حرص منو دربیاره گفت وای چنتا ازاینا کنارت نباشن منم گفتم به چه دردشون میخوری دو ثانیه ایه کارشون تمومه زودانزالی تو😁😁 دیگه هیچی نمیگه 

ولی من جرات نمیکنم نگاه کنم ببینم اصلا چ شکلیه فقط میدونم لابیاهام خیلی گنده و اذیت کننده و شوهرمم ز ...

وای من همش تو حموم دقت میکنم😄

حال را نباید پرسید!!! باید فهمید...