2777
2789
عنوان

لابیای بزرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 11088 بازدید | 164 پست
برا کسایی ک ازدواج دومشون باشه ....مثلا من ازدواج دومم شوهرمم همشششششش میگ اون یکی اصلا ازینا نداشت ...

آفرین همیشه باید دهنشونو سرویس کنی

من یک دختر کوردم🌹 دختری نجیب و با اصالت ماد👍 نه با حجاب و نقاب عرب سروکار دارم و نه با عریان پرستی غرب🌺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂 سوتی رو

ادم عیب رو خودش نباید بزاره باید همیشه دست پیش رو بگیری باور میکنی اون اصلا ایراد نداره ولی من بیخودی بهونه میگیرم 

من یک دختر کوردم🌹 دختری نجیب و با اصالت ماد👍 نه با حجاب و نقاب عرب سروکار دارم و نه با عریان پرستی غرب🌺
ادم عیب رو خودش نباید بزاره باید همیشه دست پیش رو بگیری باور میکنی اون اصلا ایراد نداره ولی من بیخود ...

نگیر بابا یاد میگیره

همه جاتو پر ایراد میکنه

پول عملشو هم نمیده🙁

C᭄

یه بار دوستم گفت تو رو خدا ببین چه سوتی دادن تو پورن‌ گفتم چی یه عکس نشونم داد که مرده الت رو التش گ ...

😂😂😂 

ببین چطوری مردمو گول میزنن 

تو فیلما همه زنا صورتی مردام که اونجاشون گنده

حال را نباید پرسید!!! باید فهمید...

یه بار دوستم گفت تو رو خدا ببین چه سوتی دادن تو پورن‌ گفتم چی یه عکس نشونم داد که مرده الت رو التش گ ...

ها بخدا همش فوتوشاپه از رنگ و کرم و نور و زاویه تصویر بگیر تا همه چی

منم دوران عقدم انقد استرس داشتم که نگو. مدام به خودم میگفتم اگه شوهرم ببینه بدش بیاد چی. عروسی که کردم دیدم خودش مشکلای بزرگتری داره زودانزالی شدید 😕 گفتم چه بی عقل بودم چقد استرس داشتم. اونوقت مردا انقد اعتماد به نفس دارن شوهرم میگم هیچم مشکل ندارم ۹۹ درصد مردا همینن. شماهم اصلا نگران نباش اگم چیزی گفت بگو خیلیم راضیم دوسشون دارم

ادم عیب رو خودش نباید بزاره باید همیشه دست پیش رو بگیری باور میکنی اون اصلا ایراد نداره ولی من بیخود ...

دقیقااا بعصی زنا مدام میشینن میگن واایی ببین اینجام کجه اونجا شله  نباید اینارو ب مردا گفت  اصلا

نگیر بابا یاد میگیرههمه جاتو پر ایراد میکنهپول عملشو هم نمیده🙁

نه عزیزم اون جرات نداره از من ایراد بگیره دیگه نمیرم پیشش مثل خر میمونه تو گل