2777
2789
عنوان

زندگی بعد خیانت

412 بازدید | 19 پست

دوستان چند روزه که متوجه رابطه و خیانت همسرم با خانمی متاهل شدم .حالا از من میخام که به زندگی بر گردم اونم توبه کرده .اما من واقعا اون حرفهایی و کار هایی که باهاش کرده رو نمی تونم از ذهنم پاک کنم .کیا بعد خیانت به زندگی ادامه دادن آیا همش به فکر اون زنه هستید یا اینکه همش تو فکر تونه .واقعا اگه بر گشتید از احساستون بگید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیانتی ک رابطه جنسی توش باشه برای من حداقل قابل بخشش نیس 

حتا اگه یک درصد تو اون زندگی بمونم فقط بخاطر بجه ست ،ولی خودم حتما از اون ادم دور میشم و نادیده ش میگیرم ب طور کامل 

مال من فهمیدم و ادامه میده دیگه ادم سابق نشدم و نمیشم الان گریه هامو کردم و سرد شدم من ازش گذشتم اگه اون هرزه با شوهرش هست و میگه دوستش نداره منم میتونم باشوهرم بخوابم بیدار بشم بشینم حرف بزنم درحالی که توی قلبم دیگه جایی نداره

مال من فهمیدم و ادامه میده دیگه ادم سابق نشدم و نمیشم الان گریه هامو کردم و سرد شدم من ازش گذشتم اگه ...

هیچ نمی تونم ببخشمش  .اما دو بچه دارم .از طرفی هم تا آخر عمر ذهنم و قلبم داغونه

رابطه داشتن اونا هم ؟شوهرت چطوره رفتارش باهات ؟

من همیشه چت دیدم از سومین روز عروسیم تا الان ک ۵سال گذشته رابطه رو نمیتونم بگم چیزی حس نکردم با کسی میره یا نه ولی به قرآن سپردمش سوختن خیلی بده خیلی🚶🏼‍♀️

😐😐😐

خیانتی ک رابطه جنسی توش باشه برای من حداقل قابل بخشش نیس حتا اگه یک درصد تو اون زندگی بمونم فقط بخاط ...

رابطه داشته تو ماشین و چند بار این اتفاق افتاده .آخه من چطور برگردم به اون زندگی