2777
2789
عنوان

چه جوری هم خوب درس بخونیم هم....؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 35 پست
منم همین طور قشنگ همه اینارو انجام میدم درس هم میخونم اما نمزاتم راضی کننده نیس واسم شما دقیق چکار م ...

تمیز کردن خونه تونیم ساعت یه همچین چیزی سرچ کنید میاد هرروز ی قسمت از خونه رو تمیز کنید قبلش ی خونه تکونی حسابی وبعدم بااین روش میشه خونه رو عالی نگه داشت همیشم غذا دوبرابر میذارم برا نهار خودمون بچمم سرگرم میکنم واسش سی دی اموزشی شعر و... یا‌‌ کارتون و... میذارم درسمو میخونم هرروز شوهرم میاد خونه بچرو میبره بیرون منم میخونم اونا میرن تفریح😭😭😭

(اللهم عجل لولیک الفرج)اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وقتی سرم شلوغ باشه نتونم آزادانه  به خودم و زندگیم فکر کنم .ومجبور باشم همش به چیزای مشخصی فکر و تمرکز کنم اعصابم خورد میشه خیلی. 

نمیدونم کسی میتونه درکم کنه یا نه

ميشه بيشتر توضيح بديد مثلا برنامه يه روزتونو توضيح ميديد چقد ميخوابيد؟

تا اذان صبح بیدارم کارای عقب موندمو میکنم قبلا تاصبح درس میخوندم و نماز شب.الان فقققط تو نینی سایتم اکثرا😒بعدش میخوابم تا ۱۰ یا۱۱ باپسرم دوتایی بیدار میشیم صبحانه و... نهارمم ک امادس  اونم بعد از ظهر میخوریم بعدشم غذامو درست میکنم  تا ساعت ۷ ک شوهرم میادو میرسه بچرو میبره بیرون منم و بعدشم میان شام میخوریم درسمم غیر حضوریه روزی یکی دوساعت پای کلاسم و گوش میدم درسارو وهمونجا سعی میکنم یاد بگیرم ادم سر کلاس یاد گرفت بقیش حله همین

(اللهم عجل لولیک الفرج)اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم.