2777
2789
عنوان

چه جوری هم خوب درس بخونیم هم....؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 35 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با مدرسان شریف

چی؟

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

قبول ندارم

چرا؟مدیریت زمان وبرنامه ریزی خیلی مهمه فقط شاید گاهی ادم حس درس خوندن نداشت ک اونم با تلاش حل میشه همین

(اللهم عجل لولیک الفرج)اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم.

عزیزم ماها همه ادمیم، یه ظرفیت وزمان محدود داریم، بخوایم تن به کمال گرایی وایده ال خواهی بدیم اروم اروم روح وروان وجسممون داغون میشه

من تا مدت ها اینجوری بودم، میخواستم نمره هام عالی باشن، خونه ام مرتب باشه، تفریح و ورزش ورسیدن به پوست ومو و... هم به راه باشه،همسر خوبی باشم، همیشه غذای سالم داشته باشبم، همیشه مطالعه غیر درسی واموزش زبان وموسیقی داشته باشم، مهمونی ها عالی وهمه چی تموم باشه، همیشه تیپ وظاهر خودم وهمسرم تک وبی نقص باشه و...

باورت میشه به خودم اومدم دیدم دارم له میشم ریز بار این همه فشاری که خودم برای خودم درست کردم

رفتم با مشاور حرف زدم

گفت هرروز فقط سه تا الویت برای خودت تعیین کن، با ارامش وتمرکز انجامشون بده، اگه انرژی داشتی وحالت خدب بود ووقت اضافه اوردی، کارهای دیگه هم انجام بده

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
مدرسان شریف😲با تخفیف ۲۵هزارو پونصد تومان برای کاربران نی نی سایت😎

😆

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

خیلی موقع ها یادم میره دروس بخاطر اینکه با فاصله درس میخونم

همون با فاصله هم خوبه

فقط کل حجم کتابو نزار واسه شب امتحان بخونی

همه رو قبل امتحان حتما ی دور بخون تو فرجه ها مطمینن معدلت خوب میشه😎

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن...  

ببین من پارسال شش سال بعد از فوق لیسانس با یه بچه یک ساله درس خوندم دکترا قبول شدم تایم درس خوندنمم زمانی بود که مسر میخوابید اول خواب اونو منظم کردم بعد درس میخوندم شبا هم از یازده تا سه میخوندم هفته ای یک بتر هم از ظهر تا شب پسرم خونه مامانم بود من درس میخوندم 

♥️👨‍👩‍👦‍👦🙏

چیجوری نمیخاد((: خب دگ. عادت کردیم ...

من خودم شاغلم ودانشجو ومتاهل .. هم زندگیم ودارم .. هم به بقیه کارها میرسم.. 

درمورد ارایشم ک اگ ارایش نکن احساس افسردگی دارم ... 

ازنظرمن یه خانوم همیشه باید ارایش داشته باشه اونم نه زیاد.. درحد ارایش ابرو ویکم رژ ویکم پنکیک برای شفافی پوست ... 

کلن هرشب برای روز بعد برنامه دارم ..

تایم وقتم والکی نمیکذرونم(؛ 

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
همون با فاصله هم خوبه فقط کل حجم کتابو نزار واسه شب امتحان بخونی همه رو قبل امتحان حتما ی دور ب ...

من که همون موقع میخونم هفته دیگه یادم رفته

چطور تا دی ماه تو مخم میمونه😐😐😐😐

خدا رحم کنه چی بشه معدلم 

ابروم میره جلو ی نفر ک توقع داره ازم

شرایط روحیم هم افتضاح

همون با فاصله هم خوبه فقط کل حجم کتابو نزار واسه شب امتحان بخونی همه رو قبل امتحان حتما ی دور ب ...

بازم خیلی نشد معدلم بره بالا نه که هوش نداشته باشم نههه اتفاقا خیلی استادها ثبولم دارن فقط تمرکز کم دارم