نزول کنی😐😐😐😐😐 از بالات و شوهرت قرض نمیگیری چرا اونوقت؟؟؟ کلا این کلمه نزول و از زندگی و فکرت حذف کن که مستقیم به جنگ با خدا میری، سرگذشت بعضیا رو بشنوی اگه چطوری بخاطر نزول کل مال و اموال شون دود شده😔
نزول کنی😐😐😐😐😐 از بالات و شوهرت قرض نمیگیری چرا اونوقت؟؟؟ کلا این کلمه نزول و از زندگی و فکرت حذ ...
من اینا داستانای الکی رو خیلی شنیدم من بابام سر خرید خونه سومش و مغازه ای ک اول میخاست بخره نزول کرد الان مالش برکت داره هیچیم نشد من اگ ازشون پول بگیرم دیگ ازم پس نمیگیرن اخرشم میگن تو تحت هر شرایطی به ما نیاز داری من اینو نمیخام شاید شرایط دیگ بود استفاده میکردم الان نمیخام
من اینا داستانای الکی رو خیلی شنیدم من بابام سر خرید خونه سومش و مغازه ای ک اول میخاست بخره نزول کرد ...
اولا الکی نیست و ما دیدیم، دوما آیه قرآن و حرف خداست، برکت داره با پول نزول😐😐😐 حالا به فرض پدرت تونست بده یا ضرری بهش نرسید اینطور که شما میگی و نمیدومم همه چی رو دیدی یا نه منظور بنده هم این نبود فردا اگه نزول کنی همون لحظه تمام مالت پودر میشن میرن هوا،،، جسارت نباشه یه وقت ببخشید اگه یکی دزدی کنه و پول دار بشه شما چی میگید در این مورد؟؟؟ ربا ذاتن حرامه و جنگ باخداست، حتی در قیامت نزول خواران وضعیت عجیبی دارن من اینو دیروز شنیدم
من اگ ازشون پول بگیرم بازم میگن تو اخرش به ما نیاز داری من میخام خودم همه چیو انجام بدم و اگ ازشون پ ...
من قبلا این مسیرو رفتم میدونم شما چی میگید از شما هم حساس تر بودم اما همش تو ذهن خودم گنده اش کرده بودم شکر خدا کن که هم بابات هم پدرت پول دارن بهت بدن تازه شما که اینطوری هستین قرض کن، همه افراد بشر به هم نیازمندن این که عیب نیست همون شوهرت و بابات تابحال پول قرض نکردن؟؟؟ بیخیال این حرفا باش برو زندگیتو کن لذت ببر
اولا الکی نیست و ما دیدیم، دوما آیه قرآن و حرف خداست، برکت داره با پول نزول😐😐😐 حالا به فرض پدرت ت ...
یکی دزدی کنه میگم تونسته دیگه مثل شرایط حال حاضر خیلیا دزدی میکنن و مشکلی ندارن فک کردی وامی ک از بانک میگیری حلاله؟ اونم فرق نداره با نزول من نزول میگیرم فقط مال بانک ضامن میخاد شرایط سخت داره این نزول بده ها راحت تر وام میدن
یکی دزدی کنه میگم تونسته دیگه مثل شرایط حال حاضر خیلیا دزدی میکنن و مشکلی ندارن فک کردی وامی ک از با ...
خب مگه قراره هر کار غلطی بقیه بکنن شما هم انجام بدی😐 شیطان بخاطر غرورش به اینجا رسید شما هم بنظرم یکم مغرورید جسارتا، آخه میخوای چی رو اثبات کنی بنظرم طرز نگاه و فکرتو عوض کنی آرامش بیشتری داری و راحتر میتونی زندگی کنی
خب مگه قراره هر کار غلطی بقیه بکنن شما هم انجام بدی😐 شیطان بخاطر غرورش به اینجا رسید شما هم بنظرم ی ...
من از شیطان خوشم میاد😂 ولی در کل حقیقت همینه ک گفتم بانک بخام برم وام بگیرم باید پول بزارم ضامن ببرم کلی درد سر بکشم ولی پیش اونی ک پول نزول میده نیاز ب اینکارا ندارم چک یا یه چیز با ارزش بزاری پیشش کافیه سوداشم تقریبا عین همه حالا من نزول نکردم قسطی برداشتم به اون گفتم چهار ماهه یکی دو ماهه پسش میدم