2777
2789
عنوان

کمک میخوام

149 بازدید | 16 پست

سلام فقط سرزنشم نکنیدو نگید نمیخوادو چمیدونم از این حرفا همع چیزو خودم میدونم تو رابطه ایی هستم ک تا خونشون میرمو با پدرش سر ی سفره غذا میخوریم اوایل خیلی نسبت بهم شوقو ذوق داشت ولی کم کم دیداراشو کم کرد بعدم زنگو پیاماشو ب بهونه کارو این مسائل میگه دوماه دیگه جلو میام ولی این رابطه مزخرف داره بهم اسیب میزنه حس میکنم انرژیشو جای دیگه صرف میکنه ک برای من انرژی نداره از خونشون تا خونمون نیم ساعت الی40دقیقه فاصلست ب من میگه راه دوره ولی درصورتیکه راه های دورتر از اینو واسه تفریح میره من بهش میگم بیا میگه اسنپ بگیر خودت بیا ک گفتم من بنظرم سبک بازیه ی دختر بره حالا ب اصرار اینم یبار همچین کاری کردم اینم بگم هیچ نوع رابطه ج ن سی هم نیست تو رابطمون بنظرتون چی بگم تموم کنم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خودت رو یه مدت زیاد در دسترس نذار هم پیامکی هم تلفنی هم حضوری مث خودش باش اگه عوض نشد و همینجوری سرد ...

دیروز غروب ی صحبتی کردیم شبش زنگ زد منم بعد یک ربع زنگ زدم دوباره دهونیم شب پیام داد کجایی عزیزم ک جواب ندادم کارشم جوریه 24ساعت شیفته 48ساعت بیرون فضای امنیتی کارمیکنه و گوشی نمیتونه ببره چون دیشب جوابشو ندادم خیلی سرد الان پیام داد دارم میرم مراقب خودت باش منم جواب ندادم جمعه میادم میره کوه نیست شنبه هم بیاد شب میاد ک بازم فرداش میره کوه