2777
2789
عنوان

کمک میخوام

149 بازدید | 16 پست

سلام فقط سرزنشم نکنیدو نگید نمیخوادو چمیدونم از این حرفا همع چیزو خودم میدونم تو رابطه ایی هستم ک تا خونشون میرمو با پدرش سر ی سفره غذا میخوریم اوایل خیلی نسبت بهم شوقو ذوق داشت ولی کم کم دیداراشو کم کرد بعدم زنگو پیاماشو ب بهونه کارو این مسائل میگه دوماه دیگه جلو میام ولی این رابطه مزخرف داره بهم اسیب میزنه حس میکنم انرژیشو جای دیگه صرف میکنه ک برای من انرژی نداره از خونشون تا خونمون نیم ساعت الی40دقیقه فاصلست ب من میگه راه دوره ولی درصورتیکه راه های دورتر از اینو واسه تفریح میره من بهش میگم بیا میگه اسنپ بگیر خودت بیا ک گفتم من بنظرم سبک بازیه ی دختر بره حالا ب اصرار اینم یبار همچین کاری کردم اینم بگم هیچ نوع رابطه ج ن سی هم نیست تو رابطمون بنظرتون چی بگم تموم کنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خودت رو یه مدت زیاد در دسترس نذار هم پیامکی هم تلفنی هم حضوری مث خودش باش اگه عوض نشد و همینجوری سرد ...

دیروز غروب ی صحبتی کردیم شبش زنگ زد منم بعد یک ربع زنگ زدم دوباره دهونیم شب پیام داد کجایی عزیزم ک جواب ندادم کارشم جوریه 24ساعت شیفته 48ساعت بیرون فضای امنیتی کارمیکنه و گوشی نمیتونه ببره چون دیشب جوابشو ندادم خیلی سرد الان پیام داد دارم میرم مراقب خودت باش منم جواب ندادم جمعه میادم میره کوه نیست شنبه هم بیاد شب میاد ک بازم فرداش میره کوه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز