2777
2789
عنوان

مامانبزرگم عجیب نفس میکشه

437 بازدید | 13 پست

امشب اومدم خونه‌ش حالا خیلی بلند نفس میکشه صداش تا اتاق میاد نکنه مشکلیه؟ روم نمیشه بیدارش کنم ابنجا وایسادم دارم نفسای بفیه رو میشمرم

امروز شترم، کاملا کینه‌ای 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیز نگران کننده ایه؟

وا خب شبیه خرپفه فکر نکنم خیلی مهم باشه

اگه نگرانی اروم بیدارشون کن ولی حداقل ۵ ساعت خوابیده باشن

اگرم به خاطر صداش نمیتونی بخوابی یه چیز بذار تو گوشت

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

وا خب شبیه خرپفه فکر نکنم خیلی مهم باشهاگه نگرانی اروم بیدارشون کن ولی حداقل ۵ ساعت خوابیده باشناگرم ...

نه صداش مهم نیست نگرانم

حالا فعلا به نفساشون گوش میدم که خیالم راحت باشه اوضاع تحت کنترله

خوراک شیفت پزشکیم😭😂

وای بیزارم از خرو پف خانواده واقعا آدم نمیتونه بخوابه درمانی داره ؟

نمیدونم ما همیشه مامانم بالش بابتمو جابجا میکرد درست میشد

نه صداش مهم نیست نگرانمحالا فعلا به نفساشون گوش میدم که خیالم راحت باشه اوضاع تحت کنترلهخوراک شیفت پ ...

نگران نباش مامان بابای منم بعضی وقتا همینجوری‌میشدن چیزی نبود

ایشالا که چیزی نیست

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

نمیدونم ما همیشه مامانم بالش بابتمو جابجا میکرد درست میشد

واقعا؟😂