2777
2789

یکی یه سوالی پرسید جوابشو دادم گفت شما پرستار هستید 

گفتم آره 

دونفر اومدن گفتن 

فقط میخوای کلاس بزاری دروغ میگی

یکی دیگه هم گفت اگر پرستاری چجوری میای نی نی سایت دروغگو پزی 

جالبه واقعا 😐😑

اخه چه کلاس گذاشتنی چه پز دادنی 😐😐

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیال بنظرم سطح معدود کاربرای اینجا به شدت پایینه که از بد حادثه به تور شما خوردن  

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 
به این افراد توصیه می‌کنم تاپیک اخرم رو بخونند.

من واقعا اهل پز دادن نیستم 

من جونمو برای این رشته گذاشتم شبو روز تلاش کردم 

بدبختی کشیدم چشام ضعیف شد افسردگی گرفتم استرس کنکور کشیدم 🥲

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

سلام من نفر سومم🫡دروغ میگی

باشه😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792