2777
2789
عنوان

لکه بینی بعد از قطع قرص سیبل

761 بازدید | 6 پست

من دو دوره استفاده کردم. الان ۴۰روز از قطعش گذشته ولی پریود نشدم و فقط دو سه مرتبه لکه بینی داشتم. کسی اینجوری بوده؟خیلی نگرانم

تعداد رای : 0
نظرسنجی
لکه بینی
0
0%
قرص سیبل
0
0%

قرص سیبل مصرف میکنم یک ۹ماهی هست بخاطر خونریزی ک داشتمو قط نمیشد بعد ۶ماه قطع شد هرچن هرروز بدون توقف باید میخوردم ولی تصمیم گرفتم قرص بزارم کنار بعد ۲سال ک داروهای مشابه استفاده میکنم کلن شکم زدم دگ خونریزی ۳ماای بود قطع شده بود اما ازپنجشه قطع کردم مصرف دارو رو الان از یکشنبه ای پریودم درد شدید من ک ۲۴ساعت ۳۶۵روز سال پریودم دوساله

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
قرص سیبل مصرف میکنم یک ۹ماهی هست بخاطر خونریزی ک داشتمو قط نمیشد بعد ۶ماه قطع شد هرچن هرروز بدون توق ...

پس چرا من پریود نشدم هنوز. دو سه بار فقط لکا دیدم. نکنه باردار شده باشم. ای وای

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس چرا من پریود نشدم هنوز. دو سه بار فقط لکا دیدم. نکنه باردار شده باشم. ای وای

امکان باردادی است یا کیست یا بارداری برو ازمایش بده

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.

خوب میشید انشالله. منم شک افتاده به جونم که باردار باشم. فردا برم بی‌بی چک بخرم.من ۱۳ ساله ازدواج کردم و اصلا این قرصا رو نمی‌شناختم و فقط هرروز میخوردم اما نه سر ی ساعت مشخص.دکتر برای جوش بهم داد. خدا نکنه باردار باشم. بچه کوچیک دارم. 

2790
2778
2791
2779
2792