2777
2789

گوشمو زدم درد نداشتم اصلا بچه بودم تازه ولی نرمه گوش درد داشتم

غضروف هیچی

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دوبار بینیمو سوراخ کردم بار اول زیر دستش از ترس غش کردم دختره می‌گفت دیگه اینجا نبینمت😂ولی سوراخش بست بار دوم رفتم گفت فشارت بیوفته دیگه شکلات ندارم ..دیگه خداروشکر الان چهار ساله دارمش

منی که بینیمو کردم و هی بسته میشه پیرسینگم تو خواب میفته

باز با سوزن سوزاح میکنم خون میادا ولی حسی ندارم رهام تز بین رفته انگار😂

وَلِربِکَ فاصبِر؛ این بار هم به خاطر من صبوری کن🌠

باشه فهمیدیم پیرسینگ کردی فردا روزم ک مدرسه ها باز بشه حتما اون گوشتو اع مقنه میندازی بیرون تا همه ب ...

😂😂😂

من دانشگاهم تموم کردم مدرسه میرفتم که سیبیلم داشتم مگه مامان من میزاش 

مال منم اینجاس تو غضروف ببین . مال تو کی خوب شد دردش ؟!

تا دوسال فقط عفونت میکرد درد نداشتم دیدم هی عفونت میکنه درش اوردم 

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

چیکار میکردی برا عفونت ؟!

استیل مینداختم اوکی میشد پماد تتراسایکلین بزن