پوری_جان مدیر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 1539 عنوان شما هم به بلاگرایی که میلیونی فالور دارن حسودی میکنین❓ | مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 52 پست زیادی تو این سن شاد و خوشبختن.تو سن کم به پول فراوان رسیدن چیزی که تقریبا برای ۹۹ ممیز ۹۹ صدم درصد مردم قفله.تمام انرژیشون رو گذاشتن برای پیشرفت جوونی ما که به غصه گذشت دنیا به کام دیویدشونه... 1403/06/29 | 01:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahel4530 عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 283 چرا میخندی ؟ واقعا حسودیم میشه بهشون عزمزم اونا فقط جلو دوربین اونجوری هستن در کل به نظرم زندگی ک این همه بشه توش نظر داد خوب نیس فک کن یارو با دو تیکه میرقصه میلیون ها نفر میبین واقعا ارزش نداره که زخم هر شکست من حضور یک جوانه شد 🌱...
پوری_جان مدیر استارتر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 1539 دروغ چرا آره حتی انفالو کردم حسودی میکنم با سی سال سن تو حسرت پرایدم هنوز به سن قانونی نرسیده درآمد ... یه نفر حرفمو فهمید دنیا به کام دیویدشونه...
گلناززززز عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 4509 من بیشتر منظورم پریسا پور مشکیه پریسا واقعا تلاش کرده برای تولید محتوا به نظر من حقشه میلیونی بودن
پوری_جان مدیر استارتر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 1539 معلومه نه تو اون چیزایی رو میبینی که اونا خودشون انتخاب میکنن پخش کننتو هم از لحظه هایی که دوست داری ... بیشتر منظورم اوناییه که محتوای جالب تولید کردن مثل سرنا و پور مشکی وتو عنوان هم نوشتم اونایی که فالور میلیونی دارن دنیا به کام دیویدشونه...
پوری_جان مدیر استارتر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 1539 ابرو و زندگیشون میدن برای پول بیخیال مجازی همش کلکه پولشون واقعیه ولی دنیا به کام دیویدشونه...
متولدماه10 عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 14995 من بیشتر منظورم پریسا پور مشکیه دقیقا منظور منم همون بود
پوری_جان مدیر استارتر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 1539 با اینستا چشم و گوشت به دنیا باز نمیشه.کتاب بخون. مسافرت برو. فیلمای خوب و مستند ببینبا مردم حرف بزن ... موافقم باهات ولی تمام این کارها که گفتی پول میخواد و روحیه سالم. دنیا به کام دیویدشونه...
پوری_جان مدیر استارتر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 1539 وا مگه شما پشت صحنه زندگیشونو میبینید ؟مگه شما میدونی که چه مشکلاتی دارن؟ شغلش پردرآمدش رو که میبینم . چه موفقیتی بالاتر از این اونم توی سن کم. دنیا به کام دیویدشونه...
من_باخودم_غریبه_ام عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 5048 موافقم باهات ولی تمام این کارها که گفتی پول میخواد و روحیه سالم. همشم پول نمیخوادها. بجز مسافرت البتهروحیه هم که دیگه خودت باید بدست بیاری و البته با همین کارها و با افزایش ارتباط با خدا ادم روحیش سالم میشه
پوری_جان مدیر استارتر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 1539 پریسا واقعا تلاش کرده برای تولید محتوا به نظر من حقشه میلیونی بودن شاید بشه اینجوری خودمون رو تسکین بدیم که اینا یک در میلیون هستن .اکثریت آدمای معمولی هستیم با همین اوضاع زندگی عادی دنیا به کام دیویدشونه...
مارشمالولیمویی عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 4192 شغلش پردرآمدش رو که میبینم . چه موفقیتی بالاتر از این اونم توی سن کم. خب بله این هست ولی مشکلاتشونو که ما نمیتونیم ببینیم به هر حال امثال پریسا هم زحمت کشیدن تولید محتوا به نظر من که اصلا آسون نیست
پوری_جان مدیر استارتر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 1539 عزمزم اونا فقط جلو دوربین اونجوری هستن در کل به نظرم زندگی ک این همه بشه توش نظر داد خوب نیس فک کن ی ... من بلاگرای مفید که میلیونی درآمد دارن رو منظورم بود نه هر ننه قمری که داره زور میزنه دیده بشه دنیا به کام دیویدشونه...
پوری_جان مدیر استارتر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 1539 خب بله این هست ولی مشکلاتشونو که ما نمیتونیم ببینیم به هر حال امثال پریسا هم زحمت کشیدن تولید محتوا ... آره دیگه.اینا یک در میلیون هستن نخبه در کار خودشون دنیا به کام دیویدشونه...
پوری_جان مدیر استارتر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 1539 خب بله این هست ولی مشکلاتشونو که ما نمیتونیم ببینیم به هر حال امثال پریسا هم زحمت کشیدن تولید محتوا ... با خودم میگم ما هم کلی سختی کشیدیم سختی درس خوندن رفت و آمد به دانشگاه برو و بیا و سرما و گرما و هزینه و استرس و مقایسه و غصه و آخر هم....ولی اینا زحمتشون صد برابر جواب داد. وگرنه زحمت رو همه میکشن مال یکی میگیره مال یکی نه دنیا به کام دیویدشونه...