2777
2789
عنوان

شما هم به بلاگرایی که میلیونی فالور دارن حسودی می‌کنین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 52 پست
چرا میخندی ؟ واقعا حسودیم میشه بهشون

عزمزم اونا فقط جلو دوربین اونجوری هستن در کل به نظرم زندگی ک این همه بشه توش نظر داد خوب نیس فک کن یارو با دو تیکه میرقصه میلیون ها نفر میبین واقعا ارزش نداره 

که زخم هر شکست من حضور یک جوانه شد 🌱...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلومه نه تو اون چیزایی رو میبینی که اونا خودشون انتخاب میکنن پخش کننتو هم از لحظه هایی که دوست داری ...

بیشتر منظورم اوناییه که محتوای جالب تولید کردن مثل سرنا و پور مشکی و

تو عنوان هم نوشتم اونایی که فالور میلیونی دارن 

دنیا به کام دیویدشونه...
با اینستا چشم و گوشت به دنیا باز نمیشه.کتاب بخون. مسافرت برو. فیلمای خوب و مستند ببینبا مردم حرف بزن ...

موافقم باهات ولی تمام این کارها که گفتی پول میخواد و روحیه سالم.

دنیا به کام دیویدشونه...
وا مگه شما پشت صحنه زندگیشونو میبینید ؟مگه شما میدونی که چه مشکلاتی دارن؟

شغلش پردرآمدش رو که میبینم ‌. چه موفقیتی بالاتر از این اونم توی سن کم.

دنیا به کام دیویدشونه...
موافقم باهات ولی تمام این کارها که گفتی پول میخواد و روحیه سالم.

همشم پول نمیخوادها. بجز مسافرت‌ البته

روحیه هم که دیگه خودت باید بدست بیاری و البته با همین کارها و با افزایش ارتباط با خدا ادم روحیش سالم میشه

پریسا واقعا تلاش کرده برای تولید محتوا به نظر من حقشه میلیونی بودن

شاید بشه اینجوری خودمون رو تسکین بدیم که اینا یک در میلیون هستن ‌.

اکثریت آدمای معمولی هستیم با همین اوضاع زندگی عادی 

دنیا به کام دیویدشونه...
شغلش پردرآمدش رو که میبینم ‌. چه موفقیتی بالاتر از این اونم توی سن کم.

خب بله این هست ولی مشکلاتشونو که ما نمیتونیم ببینیم به هر حال امثال پریسا هم زحمت کشیدن تولید محتوا به نظر من که اصلا آسون نیست 

عزمزم اونا فقط جلو دوربین اونجوری هستن در کل به نظرم زندگی ک این همه بشه توش نظر داد خوب نیس فک کن ی ...

من بلاگرای مفید که میلیونی درآمد دارن رو منظورم بود نه هر ننه قمری که داره زور میزنه دیده بشه 

دنیا به کام دیویدشونه...
خب بله این هست ولی مشکلاتشونو که ما نمیتونیم ببینیم به هر حال امثال پریسا هم زحمت کشیدن تولید محتوا ...

آره دیگه.

اینا یک در میلیون هستن 

نخبه در کار خودشون 

دنیا به کام دیویدشونه...
خب بله این هست ولی مشکلاتشونو که ما نمیتونیم ببینیم به هر حال امثال پریسا هم زحمت کشیدن تولید محتوا ...

با خودم میگم ما هم کلی سختی کشیدیم 

سختی درس خوندن رفت و آمد به دانشگاه برو و بیا و سرما و گرما و هزینه و استرس و مقایسه و غصه و آخر هم....

ولی اینا زحمتشون صد برابر جواب داد. وگرنه زحمت رو همه میکشن مال یکی میگیره مال یکی نه 

دنیا به کام دیویدشونه...