2777
2789
عنوان

تصمیم مهم

73 بازدید | 7 پست

نمیدونم چقدر تصمیمم درست اما نتونستم باخودم کنار بیام.اصلا باانسانیت کنار بیام...منی که همیشه میگم انسان بودن از مسلمان بودن فراتر...اما امشب تصمیم گرفتم انسان باشم نه صرفا مسلمان...میدونستم خدا بالاخره منو میبخشه بابت اون گناه...اما دلم ترسید از روزی که دیگه روی حرف زدن با خدا رو نداشته باشم...نتونم تو آینه به خودم نگاه کنم بدون اون احساس گناه...من امشب بزرگترین تصمیم زندگیم رو گرفتم...بچه‌ای که خدا به من هدیه داده رو با آغوش باز و خوشحالی میپذیرم و تموم سختی هارو به جون میخرم چون به حرف خدا اعتماد دارم....خیلی خوشحالم از همسرم تشکر میکنم که با من هم نظر شد و تصمیم گرفتیم یه فرشته دیگه روهم با آغوش باز بپذیریم...........بچم سقط نمیشهههه

و قسم به خداوند والامقام که انسانیت بالاتر از هر دین و مذهبی‌ست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چقد عالیییی انشالله به سلامتی دنیا بیاد من تازه زایمان کردم اینقد شیرینه منی که تا ۱۰ صبح میخوابیدم ...

منم یه گل دختر ۱ساله دارم

خدا براتون حفظش کنه انشالله با هم بزرگ میشن همبازی میشن خدا درای رحمت براتون باز میکنه

💜💜💜