2777
2789
عنوان

عادیه اینجوریه

78 بازدید | 14 پست

یه چند وقتی سرش شلوغ شده یه کلاس آموزشی میره البته فیلمم می‌فرسته کجاست ولی کم میتونه بهم پیام بده بعضی اوقات تا میره خونه فقط میفته می‌خوابه یعنی عادیه؟ بیشتر من پیام میدم چون من فعلا بیکارم

کلا وقتی حس میکنم طرفم واقعا سرشلوغه توقعم کم میشه

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیشتر توضیح بده

میگم که این روزا یکم سرش شلوغه کسی که باهاشم از صبح ورزش میکنه بعدم سرکار بعدم کلاس میره عادیه بیشتر من پیام میدم؟ ولی خب فیلم می‌فرسته که کجاست 

میگم که این روزا یکم سرش شلوغه کسی که باهاشم از صبح ورزش میکنه بعدم سرکار بعدم کلاس میره عادیه بیشتر ...

ببین هیشکی نمیتونه جوابی بهت بده که بگه آره عادیه نه عادی نیست ، ولی من جای تو بودم اگر وارد رابطه میشدم 

اینقدر مثل پارتنرم خودمو سرگرم میکردم شلوغ میکردم که اصلا وقت فکردن بهش نداشته باشم 

تو آخه چرا برات مهمه که چرا اون بهت زنگ نمیزنه؟؟ 

نمیزنه که نمیزنه ، به د.   ر.   ک.  اگه بخواد ولت کنه می‌کنه رفتنی می‌ره ، 

ببین هیشکی نمیتونه جوابی بهت بده که بگه آره عادیه نه عادی نیست ، ولی من جای تو بودم اگر وارد رابطه م ...

خب دقيقا آدم رفتنی نیس و بیخود از رابطه بیرون نمیره و وقتی پیش همیم محبت نشون میده فکر میکنم من حساسم

کلاس برای راه اندازی یه کسب و کار جدید که بزودی میخواد بره داخلش

اها اوکی فکرش درگیره 

تو کتاب مثل یک‌مرد فکر کن مثل یک زن رفتار کن میگه که 

شخصیت مردها با شغل و پولشون سنجیده میشه 

اون الان درگیر تشکیل شخصیتشه باید درکش کنی 

ولی اگه بعد از راه اندازی کارش بهونه دیگه ای اورد یعنی نمیخوادت

کلاس برای راه اندازی یه کسب و کار جدید که بزودی میخواد بره داخلش

من که دخترم دارم کسب و کار راه میندازم ، اگر تو رابطه بودم نمیتونستم به پارتنرم اصلا فکنم 😐😐😐😐

باز دمش گرم که بهت محبت می‌کنه قدرشو بدون 

اگر دوست صمیمیم بودی کنارم بودی یه مینگیش ازت می‌گرفتم. وااالا 😐😐😐

یعنی پس عادیه بیشتر من پیام میدم

اینو میدونم خودم بشخصه باید احساساتم تخلیه بشه حالا ممکنه اوایل روزی چل تا پیام بدم بعدا به مرور که زیر سقف رفتیم یه پیام یا نه یجور دیگه کلا که اونم محبت ببینه ، دنبال تجربه از طرف هم شرایط های خودت باش نه کسی که خودش همه هیجان ها رو تجربه کرده لذتشو برده

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

من که دخترم دارم کسب و کار راه میندازم ، اگر تو رابطه بودم نمیتونستم به پارتنرم اصلا فکنم 😐😐😐😐با ...

آخه میگم بهم پیام زیاد نمیده بیشتر من پیگیر میشم ولی بیرون خب محبت داره بهم بالاخره از این نظر گفتم شاید پیامم نمیده چیز دیگه ای هست