2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما که میخواید این هزینه رو کنی چرا لبای اروپایی نمیگیری هم سبکه صبح تا شبم تنت باسه اذیت نمیش ...

اروپایی دوس ندارم

متاهل💍اگه جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس و حرفات به.....
اون مدلی که علامت زدم هم دیدین خوشتون نیومد؟

کارشده دوس دارم باشه الان بقیه کارشده و.... میپوشن بره عروس بنظرم اون مدل خیلی سادس

کارشده دوس دارم باشه الان بقیه کارشده و.... میپوشن بره عروس بنظرم اون مدل خیلی سادس

سادس ولی اگه چندسال دیگه عکساتو ببینی میگی چقد شیک بوده چون همیشه مده

بازم به شما بستگی داره خودتون میدونید

راستی من تو چندتا شرکت تشریفاتی کارکردم اگه بخواین کارهای عروسیتونو رایگان انالیز میکنم براش تاپیک هم زدم

راهنماییتون میکنم ک چکارکنین چی بنویسین چی بخرین و اینا

عروسیتون کیه؟ 

اگه خواستین میتونم راهنماییتون کنم🤍

سادس ولی اگه چندسال دیگه عکساتو ببینی میگی چقد شیک بوده چون همیشه مدهبازم به شما بستگی داره خودتون م ...

سلام روز خوش من میتونم درخواست دوستی بدم بهتون؟ یا تو تاپیک خودتون سوالاتم رو بپرسم؟

چقدر اهمیت میدین دوستان. شاید بگین به چی؟ که باید بگم به همه‌چی. بگیرین بخوابین بابا.
سادس ولی اگه چندسال دیگه عکساتو ببینی میگی چقد شیک بوده چون همیشه مدهبازم به شما بستگی داره خودتون م ...

خیلی ممنون

مزون تاج محل تهران عالیه البته لباساش گرونه از ۶۰ ملیون به بالاست یه دونه سبک عربی عالی داشت اون ۱۰ ...

خیلی ممنون