2777
2789
عنوان

این خواستگار خوبه ایا

293 بازدید | 35 پست

سلام دوستان . بزارید شرایط بگم . خودم که دوست ندارم تو این سن ازدواج کنم خصوصا اختلاف سنی هم باشه .

خودم ۱۹ سالمه ، دانشجو فرهنیگیان ( امسال قبول شدم ) ، خانواده ام خوبن ، شرایط مالیمون هم مثل اکثریت جامعه هست . واقعا مهربونم و احترام برام مهمه از لحاظ اخلاقی خوبم اما متاسفانه زودرنجم ، قیافم هم متوسطه و خوبه . اهدافم هم زیاده تو زندگیم کلی می‌خوام کار کنم که مستقل بشم . 

شرایط پسره خوبه خانواده خوبی داره ، ماشین و خونه داره کار هم داره خوشتیپه و قد بلند ( ظاهری رو من ندیدم اما میگن که اینجوریه ) ، پس نمیتونم بگم بهم میخوریم از لحاظ ظاهری یا نه . اما این پسره ۳۱ سالشه . کارشم حوریه که ۲ هفته خونه نیست ۲ هفته خونه هست . 

اصلا بگیم بیان ؟

به مامانم گفتم خوب نیست و اینا قراره رد کنند اما عموم گفت اول ببینید قیافش رو اخلاقش رو بعد . 

دو دلم .

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

اختلاف سنی زیادع و هنوز بچه ای

چون معلمی خواستگار زیاد خواهی داشت عجله نکن

پشت هر آدمی یه داستانه   و    پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۱ سال اختلاف سنی کم نیست!

خسته از هر چی که بود،خسته از هر چی که هست🥀                  کاربر قدیمی هستم  علی یاسینیِ سابق ام  اکانتم هزار بار بی دلیل تعلیق شد  لطفا تعلیقمون نکن نی نی یار،چون این اکانت دست دو نفره  
حقوق و درامدماشینس چیه.

درامد نمی‌دونم اما حدود ۱۵ - ۲۰ فکر کنم . 

۲۰۶ 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

اختلاف سنی زیادع و هنوز بچه ایچون معلمی خواستگار زیاد خواهی داشت عجله نکن

درست میگید واقعا خودم اختلاف سنی ۳-۵ سال فوقش تو نظرم بود واقعا از دهه های جدا هستیم 

۱۱ سال اختلاف سنی کم نیست!

درست میگید  

رد کن تفاوت سنی زیاده فرصت برات خیلی زیاده فعلا درستو بخون

اره من خودم اصلا تو فکرش نبودم یهو شوک شدم .

درست میگید

منم فرهنگیانم

این پسره هم تا فهمید معلم شدی دندون تیز کرده برات بنظرم

کیس های بهتری هستن برات

صبر کن

خسته از هر چی که بود،خسته از هر چی که هست🥀                  کاربر قدیمی هستم  علی یاسینیِ سابق ام  اکانتم هزار بار بی دلیل تعلیق شد  لطفا تعلیقمون نکن نی نی یار،چون این اکانت دست دو نفره  
شما هم سنت کمه هم اول راهی هم قطعا بخاطر اینکه شاغل میشی موقعیت های خیلی بهتری داری

ممنون از راهنماییتون . ان‌شا‌الله . 

من جات بودم آزاد و بی دغدغه فعلا درسم رو میخوندم، فرصت برات زیاد هس، مخصوصا به واسطه شغلت خاستگارای خوبی هم خاهی داشت، اما از الان زیربار مسولیت نرو و برا آیندت تلاش کن، حداقلش درست رو تموم کن بعد، فعلا هم از لحاظ سنی برات زود هس

اولا اختلاف سنی خیلی زیاد. دوما دوهفته هست و دوهفته نیست. اصلا گزینه خوبی نیست رد کنین. مادرت درست میگه. چرا الکی اونارو هم اذیت کنید بگین بیان وقتی شرایطشون بهتون نمیخوره

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️