2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم 🙂

104 بازدید | 10 پست

فردا آرومتر از هميشست دیگه از فردا صدای گریه من نمیاد

خنده های فیک تموم میشه 

خوبم های الکی تموم میشه 

امشب راحت میخوابم و دیگه فردایی نیست که براش نگران باشم همچی تموم میشه 

دیگه تنها نیستم 

دیگه صدای دعوا نمیشنوم 

دیگه پیش این مشاور و اون مشاور نمیرم

همچی تموم تموم دیگه تا صبح گریه نمیکنم 🙂

این دنیا که نشد شاید اون دنیا بهتر باشه

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

چرا عزیزم چیشده این وقت شب همه توهم میزنن بگیر بخواب گل

من یه زنم که خیانت دیده داره با خیلی مشکلات دیگه دست پنجه نرم میکنم ... بیست یک سالمه این امضا میزنم به امید روزی که بیام از روزایی بگم که زندگیم دور از هر ادم کثیفی باشه امضام دیدی برام دعا کنید برای منو پسرم سر بلند باشیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گناه کبیره اس و عذابش نابخشودنی اگه قصد خودکشی داری یعنی دهن کجی به قدرت و توانایی خدا و قبول نداشتنش

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

عزیزم آروم باش

هرکس یجوری تو زندگیش تو فشاره

طاقت بیار و جا نزن

اگه با خودکشی زندگی بهتری در انتظارمون بود من اولین نفری بودی ک خودکشی میکردم 

ولی چ فایده وقتی سزای خودکشی عذابه ابدیه 

چرا باید آدم از چاله دربیاد بیفته تو چاه

اگه فشاره ک خب همینجا دارم تحملش میکنم

Finally, I"ll win this fight          
گناه کبیره اس و عذابش نابخشودنی اگه قصد خودکشی داری یعنی دهن کجی به قدرت و توانایی خدا و قبول نداشتن ...

دیگه قبولش ندارم 

بزار نبخشه 

بزار منو بندازه جهنم💔 

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

دیگه قبولش ندارم بزار نبخشه بزار منو بندازه جهنم💔

برو بخون ببین خدا تو قرآن گفته جهنم چشکلیه اونوقت این دنیا برات میشه بهش برین

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

دیگه قبولش ندارم بزار نبخشه بزار منو بندازه جهنم💔

قبول نداشته باش

هیچ فکر کردی اگه رفتی اون دنیا و دیدی واقعه همچین چیزی هست اونوقت میخای چیکار کنی؟

دیگه نه راه پس داری نه راه پیش

Finally, I"ll win this fight          
چیشده عزیزمممشکلتو بگو شاید بتونیم کمکت کنیم

مشکلمو خدا میدونست

از حال دلم خبر داشت ولی هیچ کاری نکرد 🙂💔

مشکلمو خدا میدونستاز حال دلم خبر داشت ولی هیچ کاری نکرد 🙂💔

خدا آدمایی که دوست داره رو بیشتر سختی میده تا قوی تر شن منم مثل تو هستم ،قشنگ حالتو میفهمم

منم چند بار به خودکشی فکر کردم ولی گفتم مادرم چی و .... ،خودکشی یعنی جا زدن و باختن

حداقل بگو چیشده که راه حلی براش پیدا کنیم ،تو دلت همه چیو نریز