2777
2789
عنوان

جاری بیشعور

486 بازدید | 12 پست

سلام خانوما دیروز تاپیک زدم که جشن عقد برادر جاریم هستش و به خودم زنگ نزده دعوت کنه و زنگ زده به خواهر شوهر مجردم دعوتشون کرده و به اون گفته به منم بگه و من که گله کردم گفتن گفته به همه ما بگیم اینجا از خانوما کمک خواستم که برم یانه بعضیا گفتن ما باشیم نمیریم بعضیا گفتن میریم مهم نیست بقیشم الان میگم 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

وای مگه داداش جاری هم فامیل محسوب میشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من برای اینکه زشت نباشه برام رفتم ،باخانواده شوهرم همگی باهم رفتیم وقتی ما رسیدیم دیدیم خانوما دارن از خونه میان بیرون برن خونه عروس حنا ببرن دیگه ماهم نرفتیم خونه با عموما رفتیم خونه عروس اونجا جاریم به من و خانواده شوهرم که بشه خواهر شوهرامون و مادر شوهرمون اصلا محل نذاشت ندونستیمم براچی می‌خوام یه جواب دندونشکن بدم بهش راهنمایی کنین چون یکی دوبارم قبل این بی محلیش بی محلی کرده بود به من تو مجلساشون

بعضیا جوگیرن و فازشون معلوم نیست چیه تا ادمای دور بر خودشونو میبینن زود از خودشون بی خود میشن توام ب ...

خواهر شوهرم می‌گفت شاید دیر رفتیم خونه مادرش نرفتیم ناراحت شده گفتم این دلیل نمیشه برای بی محلی کردن به مهمانی که برات ارزش قائل شده و پاشده اومده مجلست