2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

طلا

زنده باد اشتباهات من...که بی‌پروا بهت گفتم دوستت دارم وُ تو رَم کردی... که خلافِ نظرِ خانواده رفتم دنبال علاقه‌م و بعد با مغز خوردم زمین وُ برگشتم وُ از صفر شروع کردم که شب امتحان نشستم فیلم دیدم و رفتم چرخیدم الکی وُ بعدش گند زدم. که بی‌حساب کتاب پولامو خرج کردم وُ خوردم به یه پیسیِ سنگین.که گفتم رفیقمه،از گوشت و پوست و خون گذاشتم براش اما همون آدم با پوستی که از من کَندن واسه خودش پیراهن دوخت...ببین هر طوری دلت می‌خواد قضاوتم کن. اما تو چه میدونی من اون لحظات چقدر زندگی کردم!زنده باد اشتباهات من. که توی تنهایی بغلشون می‌کنم. یه بغلِ محکم... اونا سهم منن از زندگی. من اون لحظات احساس زنده بودن داشتم. میفهمی؟؟؟؟؟؟

خب جوابشو میدونی دیگه اینجا همه ی خانما مبگن طلا چون اینده نگرن بچه مچه هامیگن ایفون چون فقط با فکر پز دادن

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

طلا هایی مثل النگو دیگه مثل قبل محکم نیستند زودی میشکنن 

ولی اگر خواستین میتونید باهاش گردنبندی چیزی بگیرین من اگربخوام با پنجاه میلیون پول یکی بین این دو رو انتخاب کنم قطعا انتخاب طلا خواهد بود چونکه گوشی دارم 

ولی اصلا النگو انتخاب نمیکنم خواهرم از 18 سالگی تا حالا النگو تو یکی از دستاش بوده الانکه النگو شو برید و گذاشت کناربهم میگه مچ یکی از دستام درد میکنه 

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

من گوشی خریدم 

البته دلیلش پز نبود

بهترین گوشی سامسونگم دوربینش پای ایفون نمیرسه 

دلیل اصلیم بخاطر عکس گرفتن بود

نریزین رو سرم خودم ۲۰ سال سامسونگ داشتم

پای احساس که در میان باشد انتخاب پرنده ها قفس است
خب گوشی آیفونم میشه بعدها فروخت از ارزشش کم نمیشه

اخه ارزش طلا میره بالا اما گوشی ر. کمتر میخرن دبگه مثل طلا سود نمیده کخ

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

طلا هایی مثل النگو دیگه مثل قبل محکم نیستند زودی میشکنن ولی اگر خواستین میتونید باهاش گردنبندی چیزی ...

عزیزم النگو خوب وسنگین بخری وفنری وریخته اصلا نمیشکنن

عزیزم النگو خوب وسنگین بخری وفنری وریخته اصلا نمیشکنن

بله ولی باید به قدری لق باشه که راحت از دست خارج شه وگرنه به اناتومی بدن ادم هم ضرر میرسونه 

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

مثل گوشیای سامسونگ خیلی تو سرش نمیخوره خیلیا الان‌به دید سرمایه گذاری میرن گوشی آیفون میخرن

ضرر هم نکنه بلاخره بیشتر که نمیشه قیمتش اما طلا بیشتر میشه من پارسال دی ماه  یه دستبند ۱۳گرمی خریدم ۲۶۰۰الان همون ۱۳ میلیون سود کرده برام