2777
2789
عنوان

رحم و تخمدان

60 بازدید | 6 پست

سلام خانوما شبتون بخیر، من یه مشکل داشتم کسی میتونه راهنمایی کنه من لکه بینی قهوه ای غیرطبیعی داشتم شنبه که سونو انجام دادم همه چی نرمال بود فقط بهم گفتن که تخمدان سمت راستم یه کیست کوچیک در حال بهبود هستش، بعدش دکترم دارم نوشته فعلا داروهامو پیدا نکردم یعنی میگن شرکت نمیزنه، اما دوشنبه پریود شدم و دیشب که رفتم سرویس یه لخته شبیه پوست که سفید بود و کمی هم سفت با خون قاطی شده بود ازم اومد دیشبم خیلی درد داشتم و اینکه شبا شکممو با روغن سیاه دانه ماساژ میدم و میبندم حالا کسی میتونه بگه اون لخته چی بوده!؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کیست بودهمنم لکه بینی دارم شما چن ماهه دارین لکه بینی رو؟

من فقط این ماه اینجوری شدم یکهفته مونده به پریودم لک دیدم فکر کردم عفونت دارم رفتم معاینه گفت عفونت نداری باید سونو بشی که انجام دادم و باقیشم ک‌ گفتم

من فقط این ماه اینجوری شدم یکهفته مونده به پریودم لک دیدم فکر کردم عفونت دارم رفتم معاینه گفت عفونت ...

من برج ۱شدم با الان

گف سونو تا الان ندادم

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

من برج ۱شدم با الانگف سونو تا الان ندادم

نه عزیزم حتی برای اطمینان هم که شده برو طرف از هر ۶ ماه برای اطمینان از سلامتیش میره منو شما ک حالا ی علائمی دیدیم حتما باید بیوفتیم دنبالشم من شخصا خودم رو این سلامت رحم و این چیزا خیلی حساسم چون باردار هم نشدم تاحالا فعلا مراعات میکنم خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد برام

نه عزیزم حتی برای اطمینان هم که شده برو طرف از هر ۶ ماه برای اطمینان از سلامتیش میره منو شما ک حالا ...

من بچه کوچیک دارم سختمه یکی باید برام نگهش داره

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!