2777
2789
عنوان

رفع موی زائد به روش من

251 بازدید | 21 پست

بچه ها تجربه من اینه شاید به دردتون خورد

من خیلی پرمو بودم بخاطر ژیلت،الان  با نوره موهامو از بین میبرم بعد روغن رازیانه میزنم و ماساژ میدم باید روزی دوبارو مستمر باشه امامن هفته ای یبار انجام میدم موهای پام خیلی خیلی خیلی کم پشت و کم شده موهای.... هم کم تر درمیان ولی رفع نشدن تقریبا۳ ماهه اینکارو میکنم اینم بگم روی دستم که موهاش کرکی بود اثر معکوس داشت

لیزر میخواستم انجام بدم ولی لیزر بیکینی حرامه برای همین دنبال روش جدید بودم این خیلی خوب داره اثر میکنه

لیزر حرامه؟پس چرا همه جای مملکت دارن انجام میدن؟

مگه میشه ی چیزی حروم باشه ولی جلوشو نگیرن؟

چقدر زندگی رو برای خودتون سخت میکنید!

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پودر موبر میزنم بعد یکسال ونیم یکم کمتر شده و نازک

ولی کامل از بین نرفته

خدایا کاری کن همه باهم بخندیم😉همه باهم بخریم🛒🛍️همه باهم بپوشیم👒🤍باهم بگردیم،باهم پیشرفت کنیم💯🫂و کسی حسرت نخوره🫠خدایا یه حال خوب برای هممون❤️🇮🇷

حالا من یه روش دیگه دارم 

پودر زاج سفید و روغن مورچه رو قاطی میکنم بعداز اصلاح با بند یا وکس میزنم روی پوستم یکم میسوزه ولی تاثیرشو گذاشته  و کم مو شده دست و پاهام 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

لیزر حرامه؟پس چرا همه جای مملکت دارن انجام میدن؟مگه میشه ی چیزی حروم باشه ولی جلوشو نگیرن؟چقدر زندگی ...

ن زندگی سخت نیس 

میدونی بعضیا اعتقادات خاصی دارن 

چون دیدن عورت کار درستی نیس بعضیا با این قضیه مشکل دارن 

خود منم همه جامولیزر کردم جز بیکینی ک خجالت و شرم و حیا اجازه نمیده بهم و هنوز نتونستم کنار بیام 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

باید اصل باشه ؟

فرقی نداره من از عطاری گرفتم 

لیزر حرامه؟پس چرا همه جای مملکت دارن انجام میدن؟مگه میشه ی چیزی حروم باشه ولی جلوشو نگیرن؟چقدر زندگی ...

عزیزم لیزر حروم نیست نگاه کردن کسی به بیکینی آدم حرامه من زندگی روسخت نمیکنم اتفاقا تجربم به درد اونایی که توان مالی ندارن میخوره😊

بعدم من گناه کنم یکی دیگه حال کنه😶

برو یه سرچ بزن ببین اینایی ک این حکمارو گذاشتن بچه ها و نوه هاشون کجان....همین

من کاری ب بقیه ندارم سبک زندگیم برای خودم مهمه و از هیچ کسی الگوی خاصی نمیگیرم