2777
2789
عنوان

گفت کادوت خوشحالشون نمی‌کنه😑😶

| مشاهده متن کامل بحث + 33218 بازدید | 467 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من که عاشق سرمدادیه،بنظرم خیلی هم خوشحال میشن،ولی کاش مداد هم می‌گرفتی براشون

توی این فکر هستم که مداد هم باهاش بگیرم منتها برای کادو کردن نمی‌دونم چجوری تزئین کنم

خیلیم خوشحال میشن شک نکن 

چه معلم مهربونی بمونی براشون😍

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

پسر من عاشق سرمدادیه،کلکسیونی داره برا خودش

آره من خودم توی مغازه اولین چیزی که دیدم همین سر مدادی ها بود خیلی ذوق داشتم بدمشون به شاگردام عصر دچار تردید شدم شاید قشنگ نباشه🥺

توی این فکر هستم که مداد هم باهاش بگیرم منتها برای کادو کردن نمی‌دونم چجوری تزئین کنم

عزیزم مداد ک تزیین نمیخواد،بذارشون توی یه باکس لوله ای و بهشون بگو،اسم هر کس رو میخونم بیاد کادوشو برداره،

چ معلم خوب و مهربونی هستی،افرین بهت👏🏻👏🏻👏🏻🌷

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
آره من خودم توی مغازه اولین چیزی که دیدم همین سر مدادی ها بود خیلی ذوق داشتم بدمشون به شاگردام عصر د ...

خیلی عالیه مطمعن باش خوششون میاد.مدرسه غیرانتفاعی هستی؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
هیچوقت از جیب خودت چیزی نخر من سال ها این کارا کردم و حالا پشیمونم دلیلشم نپرس .امسالم با پول خودم ه ...

من هم چند سال معلم هستم هر سال برای شاگردام می‌خرم 

خیلی ذوق می‌کنند البته هرساله پولدار تر بودم امسال نه🥲

شاگردای من منطقه فقیری هستند برای همین می‌گیرم براشون

من هم چند سال معلم هستم هر سال برای شاگردام می‌خرم خیلی ذوق می‌کنند البته هرساله پولدار تر بودم امسا ...

اگ دوست داری بخر من ک نمیخرم دیگه

برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن