2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 91 پست
عزیزم اگه هنوز عروسی نکردی وقت خوبیه که بیشتر به خودت و آینده ت فکر کنی اگه از الان دارن باهات اینطو ...

😔😔ن میره درخاست طلاق بده ن خانوادم میرن این وسط موندم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تازه هیچ رفتار بدی باهام ندارن فقط بعضی وقتا شوهرم نیش و کنایه میزنه کلی دلم میگیره و احساس میکنم هیچ اختیاری از خودم و دلم و احساسم ندارم خیلی حس بدیه از وقتی ازدواج کردم انگار کلا یه آدم دیگه شدم دارم از درون نابود میشم

روی پیشونی فرشته ها نوشته هر کی دخمل داره جاش وسط بهشته 😃😍😃😍
https://www.ninisite.com/discussion/topic/1453940/انرژی-مثبت?postId=47011728

دوست جونا بیایین حرفای دیگه بزنین حواس خودتون رو از دل گرفتگی پرت کنین هممون مشکلات داریم ولی خب به رومون نیاریم بهتره از رو میرن

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
😔😔ن میره درخاست طلاق بده ن خانوادم میرن این وسط موندم 

خودت اقدام کن چرا به امید بقیه نشستی مگه اونا میخوان به جان زندگی کنن یه بار که بیشتر زندگی نمیکنی 

روی پیشونی فرشته ها نوشته هر کی دخمل داره جاش وسط بهشته 😃😍😃😍
منم دلم گرفته کلی بهونه گیر شدم از ظهر الکی گریه میکنم دارم دیوونه میشم    

منم سرما خوردم حالم خوب نیست دارم میمیرم بیچاره شوهرمو دیوونه کردم سوپو مثل هواپیما از صبح دنبالم میچرخونه بخورم منم از الکی انقد گریه کردم دارم دیوونه میشم بخدا

خدایا مرسییییی بچمو آفریدی!!!

منم دلم گرفته😣شوهرم از بعداز ظهر خواب..میگمش پاشو ببرم بیرون بیدار نمیشه...دارم از زندگیزده میشم اه

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
من تازه هیچ رفتار بدی باهام ندارن فقط بعضی وقتا شوهرم نیش و کنایه میزنه کلی دلم میگیره و احساس میکنم ...

😔😔😔منم اینجورم هیچ اختیاری ندارم همش سرکوفت خواهراشوبهم میزنه خواهراش هرروزی لباس جدیددرس میخونن امامنونمیزاره ن دانشگاه ن کار ن پول میده ن چیزی میخره گفتنی میگه برچی الکی پولموبرکسی خرج کنم ک معلوم نیس ازدواج کنیم یانه