2777
2789
عنوان

احتمال داره باردار شه

194 بازدید | 9 پست

فرض کنید یه زن و شوهر ۴۵ ساله که ۲۰‌ ساله ازدواج کردن و بچه دار نشدن احتمال داره که الان بخوان و بیارن ؟ خیلی دلم میخواد نی نی شونو  و ببینم 🥲

البته بگم که خودشون بچه دوست دارن ولی پت دارن 

رومم نمیشه به خودشون بگم 😂😭

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

چرانشه.احتمالا یخورده باید دوادرمون کنن پت شد زندگی؟ 😑

چرا دوا درمون ؟ 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهرم 44 سالگی ناخواسته بچه دار شددختر خالم هم 45 سالگی ناخواسته بچه سوم اورد

خب اخه اونا تا الان که ۲۰ سال گذشته بچه ندارن 

اگه سالم باشن بچه دار میشن به هر حال باید برن دکتر آزمایش بدن

من نمی‌دونم زندگی شخصیشونو و به من مربوط نیست ولی اگه قصدشون بود حتما زودتر یه حرکتی میزدن 

من به نظرم هیچ وقت نمیتونم‌ نی نی خوشگلشونو بغل کنم 🥲

بعد وقتی 20 سال بچه نخواستن الان میخوان واقعا؟؟

من نمی‌دونم زندگی شخصیشان رو ولی رفتارشون با بچه ها خیلی خوبه 🥲 شوهرش گاهی یه ساعت با بچه ها حرف میزنه و بازی میکنه از طرفی سگ و گربه هم دارن