2777
2789

انجام نده بگو چون کار مامانت رو قبول داره بیاد خونه شماهم کاراتون بگیره یا یه خدمتکار بگیره

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چ رو اعصاب ولی خودتو بیخیال بگیر یعنی سعی کن بگی عه آفرین چ خوب.بعد کار خودتو کن

اندازه یه مشت سبزی خراب شده بود یعنی مال یه هفته قبل بود این دید خراب شده میگه باید میزاشتی تو قابلمه مامانم این کارو میکنه خراب نمیشه و خیلی چرت های دیگه

اندازه یه مشت سبزی خراب شده بود یعنی مال یه هفته قبل بود این دید خراب شده میگه باید میزاشتی تو قابلم ...

بگو راست میگی ‌ البته ببین این نکته خانه داری ه ‌ سعی کن یاد بگیری اتو دستش نده بزار تورو بهتر ببینه ‌ یک کارایی کن هیچکس نمیدونه 

انجام نده بگو چون کار مامانت رو قبول داره بیاد خونه شماهم کاراتون بگیره یا یه خدمتکار بگیره

با این خیلی موافقم  بگو مامانش بیاد و تو که کار بلد نیستی بشین جلوی تلویزیون که تو دست و پا نباشی  

وای چ رو اعصاب ولی خودتو بیخیال بگیر یعنی سعی کن بگی عه آفرین چ خوب.بعد کار خودتو کن

اعصابم بهم می ریزه دست خودم نیس مثلا من قیمه درست میکنم میخوام یکم درشت باشه تو ماکارونی اینا معلوم باشه مادر شوهرم تازه دوبار چرخ میکنه این احمق رفته به مامانش گفته تو واسمون قیمه درست کن بعد دیشب قیمه درست کردم میگه اینو خودت درست کردی گفتم اره میگه پس قیمه مامانم کو اون قیمس منم گفتم خجالت بکش همونه

بگو راست میگی ‌ البته ببین این نکته خانه داری ه ‌ سعی کن یاد بگیری اتو دستش نده بزار تورو بهتر ببینه ...

بابا خودم بلدم بخدا تو همون قابلمه بود یخچال جا نمیشد گذاشتم تو پلاستیک بعد یه هفته طبیعی نیس یه مشت سبزی خراب شه

با این خیلی موافقم بگو مامانش بیاد و تو که کار بلد نیستی بشین جلوی تلویزیون که تو دست و پا نباشی

بیشعور نفهم گفتم برو همونجا میگه تو خاک زیر پای مادرمم نمیشی انگار مادرش چه تحفه یه

بدترین جواب ک اوضاع خراب میشه یا دهن شوهر بسته اینه که بگی منو طلاق بده مهریه مو بده با مامان جونت ازدواج کن بیاد دار خونه کنه من کلفت نیستم

راه حل دیگ ک فکر میکنم جواب میده اینه که بگی عه چه خوب واقعا مامانت خوب بلند کار کنه؟بعد اون میگه آره بهتر از تو

تو بهش میگی باشه یه چند وقت مامان بگم بیا اینجا بهم کار کردن یاد بده 

یعد زنگ بزن مادر شوهر با چرب زبونی ک مامان جون ....)اسم شوهرت(گفته شما کدبانو هستی و از این چرت و پرتا بعد بگو بیاد چند وقت پیش تو تو هم تا میتونی مرغ و سبزی و ماهی هر چی هست بگیر دست خودت نزن بگو مامان جون میخوام شما انجام بدی من یاد بگیرم یا لباس بده بشوره یا فرش و اینا آنوقت میره ب شوهرت میگه ایم زنت از من کار کشیده تو بایدبری خونه مامانت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣به حرف من نکن باشه