nlzsat15 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 2031 عنوان دلیلش چیه 65 بازدید | 4 پست سلام خانما با تجربه بنظر شما دلیلش چیه کمتر از ۲ هفته شیرم کم شد ؟باید چکار کنم هر کی تجربه داره کمکم کنه ان شاءالله خدا صد برابرش خیر و برکت به زندگیش بده یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم خدایا توکل بر تو 1403/06/28 | 23:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الیانا0 عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 1456 تغذیه ت خوبه؟کنجد زیاد بخورفشار عصبی و استرس و اینا زیاد داری؟ 🩷
nlzsat15 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 2031 تغذیه ت خوبه؟کنجد زیاد بخورفشار عصبی و استرس و اینا زیاد داری؟ تغذیه سعی میکنم رعایت بشه ، کنجد هم استفاده کردماما استراحتم کمه خیلی دلگیرم ک شیرم کافی نیست و باید از شیرخشک کمکی بگیرم یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم خدایا توکل بر تو
nlzsat15 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 2031 کاهو گندمک شادونه زیاد بخور اینم امتحان کنم ، خیلی دوست دارم با شیر خودم تغذیه کنه بچه م یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم خدایا توکل بر تو