2777
2789
عنوان

شیرازیا بیاین

512 بازدید | 39 پست

پیجی، سایتی، چیزی برا لباس و کفش سراغ ندارین تو شیراز ک معتبر باشه

اخه از بقیه جاها سفارش بذی واقعا هزینه ارسال زیاد میشه 

الان میخواستم ی چیزیو بخرم 100 تومن بازینه ارسال شد 170😐😂💔

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بچه ها دکتر داخلی خوب که تو درمانگاه. بشینه سراغ دارید؟؟

☠️❌آقایون درخواست ندین ❌☠️یه روز که به آرزوهام رسیده باشم تاپیک میزنم یه تاپیک که پشتش یه عالمه حس خوب باشه نه حسرت ...😉🤗😍😘

دلت میاد نری تو بازار بگردی 

اون همه پاساژ و..... 

برو حضوری بخر

چه کسی پیروز جنگ است؟‏نمیدانم عزیزم،‏نمیدانم چه کسی پیروز است‏ اما بی شک کسانی که جوانی را باختند، ما بودیم...... خوشبحال اونایی که تا الان مهاجرت کردن. خوشبحال اونایی که هنوز میتونن یه جوری برن. خوشبحال اونایی که مامان و باباشون دستشون به دهنشون میرسه و میتونن ساپورتشون کنن. ما که بگا رفتیم دوستان، تموم شد زندگیهامون. از الان تا وقتی زنده هستیم قراره فقط واسه آرزوهامون گریه کنیم. 😞.

حوصلم نمیشه بگردم😐😂اینطوری راحت تو گوشی یکیو انتخاب میکنی برات میارن🦦😂

کفش ناویک هست سایته هم کفشش خیلی ارزونه همم پستش نهایت ۴۰بشه

☠️❌آقایون درخواست ندین ❌☠️یه روز که به آرزوهام رسیده باشم تاپیک میزنم یه تاپیک که پشتش یه عالمه حس خوب باشه نه حسرت ...😉🤗😍😘

دلت میاد نری تو بازار بگردی اون همه پاساژ و..... برو حضوری بخر

وای بخدا صلااا حوصلشو ندارم😑نمیدونم چم شده 

الانم خیلییی چیزا لازم دارم لباس زمستونه، لوازم تحریز، کفش و... 😐

یکشنبم مدرسه ها بازه 🤣💔

وای بخدا صلااا حوصلشو ندارم😑نمیدونم چم شده الانم خیلییی چیزا لازم دارم لباس زمستونه، لوازم تحریز، ک ...

خب نمیرسه دستت که

اول کفش رو بخر بقیه رو بعدا

چه کسی پیروز جنگ است؟‏نمیدانم عزیزم،‏نمیدانم چه کسی پیروز است‏ اما بی شک کسانی که جوانی را باختند، ما بودیم...... خوشبحال اونایی که تا الان مهاجرت کردن. خوشبحال اونایی که هنوز میتونن یه جوری برن. خوشبحال اونایی که مامان و باباشون دستشون به دهنشون میرسه و میتونن ساپورتشون کنن. ما که بگا رفتیم دوستان، تموم شد زندگیهامون. از الان تا وقتی زنده هستیم قراره فقط واسه آرزوهامون گریه کنیم. 😞.

عامو مگه تو مدرسه ندارییی😂😐🚶‍♀️از یکشنبع مجبوری زود بیدار بشی😂

وای صب کله سحر باید از زیر پتو گرم و نرم بلند شم هلک و هلک با پای خودم بزم تو قبرستون😭😐💔

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز