2777
2789
عنوان

ناخن

169 بازدید | 21 پست

ناخن هام زود میشکنه ونرمن چکار کنم ؟

پوستمم خشکه وحشتناک چکار کنم؟

موهامم چرب ونازکه و ریزش دارم چکار کنم؟

😩😩😩

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم

راهنمایی کنید ممکنه ویتامینی چیزی کم داشته باشم؟

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم

منم همينم

موهام به خاطر تخمدان پلي كيستيكم هميشه چربه

ولي كلا ماهيتا نازك كه باشه زود چرب ميشه

ناخن هام همين مشكلو داشتن الان چهار سال كاشت دارم راضي ام اصن بدون ماشت نمي تونم زندگي كنم😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همينم موهام به خاطر تخمدان پلي كيستيكم هميشه چربه ولي كلا ماهيتا نازك كه باشه زود چرب ميشه نا ...

تخمدان پلی کستیک دارم قبلا ناخن هام بلند میشدن مگه خودم کوتاه میکردم ولی حالانه

تخمدان پلی کستیک دارم قبلا ناخن هام بلند میشدن مگه خودم کوتاه میکردم ولی حالانه

بري دكتر زنان بهت قرص ميده واسه كيستات اون قرص خيلي واسه پوست و مو خوبه

من وقتي مي خورم خيلي جوشكمتر نيزنم و موهام دير چرب نيشه ولي وقتي قطع مي كنم يهو چندبرابر جوش ميزنم

پوستم هم خشكه خيليي و هر بار بعد از حموم كل بدنم رو لوسيون بدن نيوآ بايد بزنم وگرنه اگزما ميزنم تو ...

همه مشکلات منو داری روزی ده مرتبه بیشتر مرطوب کننده میزنم به دستام نیوا تیره نمیکنه پوست رو

ریزش مو یکی از دلایلش کمبود اهنه

پس ازمایشم برم

من تهه زینک پلاسو درآوردم، هیچ تغییری ندیدم نه تو ریزش موهام نه ناخونام

😕🐀استرس نده من تازه شرو کردم خوردن

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
همه مشکلات منو داری روزی ده مرتبه بیشتر مرطوب کننده میزنم به دستام نیوا تیره نمیکنه پوست رو

منم هربار دستمو حتي با اب خالي هم بشورم بايد كرم بزنم

نه عزيزم لوسيون نيوا نه كرمش، مخصوص بدنه هم چرب داره هم مرطوب كننده

ببين كدوم به پوستت ميسازه

من كه ديگه باكسي مي خرم از بازار