2777
2789

ما اولین بارمون میریم خواستگاری چند روز پیش زنگ زدیم گفتن خودمون خبر میدیم کی بیان امروز مامان دختر ب مامانم زنگ زدن ک بیا خونمون تنهایی حرف بزنیم 

تا اینجا خدارو شکر همه چی اوکی هس فقط چونک ازدواج سنتی هس  پسرو دختر همو فقط از دور دیدن آشنایی ندارن از هم مامان دختر گفته بعدا زنگ میزنم پسرتونو میارین با دخترمون خرف بزنن ببینیم ب دل هم دیگ میشینن یانه و اینک شرایطشونو مطرح کنن

الان مامانم میگ هر وق گفتن بیان باید با قوطی شیرینیو دسته گل و انگشتر بریم یا فقط پسرم بره با دختره حرف بزنه هر وق اوکی شدن با گل و شیرنی.. بریم 

گفتم از شما بپرسم 

خودتون رو ثابت کنید دست خالی اصلااا نرید دو کیلو شیرینی خامه ای بخرید...گل فعلا زود 

من خواستگار داشتم برای بار اول اومد صحبت کنه ی دست گل بزرگ آورده بود خیلی خوشم اومد خدایی یجورایی ارزش قائل شدنه بنظرم با اینک جوابم منفی شد بهش اما در کل خانواده خوبی تو ذهنم حک شدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان باید همه گی بریم ک اونا برن تو اتاق حرفشونو بزنن ؟

اول پسر بابزرگترش پدرومادر وشیرینے..اگہ بہ دل هم نشستن بعدبادستہ گل وشیرینے وخانواده برید

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم

تا حالا یه چند باری واسه دختر من خاستگار اومده... بعضیاشون همون سری اول یه جعبه شیرینی اوردن پسرشونم اوردن... یه سری هم فقط مادره و خواهره دست خالی اومدن وپیشنهاد دادن... یکی هم از فامیلای دورمون بود که به مادرشوهرم زنگ زده بود و گفته بود به ما بگه که اجازه میدین بیاییم خاستگاریه نوه ات... 

ولی به نظرم اولش فقط زنونه باشه یعنی مادر به همراه دختر بزرگش برن خاستگاری و یه جعبه شیرینی هم بگیرن حالا دسته گل و اینا اون موقع باشه که اومی شد