طنین۷۱ مدیر عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 2561 عنوان تیتر بتا | مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 21 پست بتام۳۵۰۰شده خانومایی که در این زمینه اطلاع دارین کمک الهی وربی من لی غیرک 1403/06/28 | 22:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
طنین۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 2561 توکل به خدا ۸ساله منتظرم دعام کنید لطفا ان شاءالله که خدا دامنتون رو سبز کنهمن پروژه ای وی اف رو تا سر انتقال رفتم ولی جنین باکیفیت برام تشکیل نشد وانتقال ندادم الهی وربی من لی غیرک
طنین۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 2561 برای همه مون فک کنم برای شما هم دوقلو باشه بتات خیلی بالاس . همین بتای بالا نگرانم میکنه نکنه بارداری پوچ باشه هیچ علائم خاصی ندارمفقط گاهی علایم پریود شدن دارم الهی وربی من لی غیرک
عارفه5 عضویت: 1395/05/04 تعداد پست: 7362 خیلی کار کردم امروز بازار هم رفتمان شاءالله خدا از دهنتون بشنوه و منم باردار باشمو اینکه شما هم بارد ... همونه پس کلا این دو سه هفته استراحت کنممنونم انشاالله جفتمون بارداری سالمی داشته باشیم تا سونو اول قشنگ استرسه زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
70nini عضویت: 1402/10/04 تعداد پست: 1542 ان شاءالله که خدا دامنتون رو سبز کنهمن پروژه ای وی اف رو تا سر انتقال رفتم ولی جنین باکیفیت برام تشک ... چه خوب که طییعی باردار شدی من ۱۵جنین داشتم دو تاش انتقال دادن برای بار اول ..امیدوارم بگیره ۲۰تا آمپول پروژسترون زدم ۱۴تا دور ناف خیلی خسته ام .
عارفه5 عضویت: 1395/05/04 تعداد پست: 7362 توکل به خدا ۸ساله منتظرم دعام کنید لطفا انشاالله همین ماه باردار باشی و بیای خبر خوش بدی زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
70nini عضویت: 1402/10/04 تعداد پست: 1542 انشاالله همین ماه باردار باشی و بیای خبر خوش بدی ممنون گلم یکشنبه آزمایش میدم ☺️
طنین۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 2561 چه خوب که طییعی باردار شدی من ۱۵جنین داشتم دو تاش انتقال دادن برای بار اول ..امیدوارم بگیره ۲۰تا آمپ ... هیچی معلوم نیست خواهر حتی الان که تایپ میکنم هم هرلحظه حس میکنم پریود شدم تیتر بتا هم بالا هیچ علایمی هم ندارم دکتر هم نیست این چند روزاسترس سختیه خدا خودش به همه منتظرا ومن وشما نظر کنه ان شاءالله الهی وربی من لی غیرک