2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به تغییر اسم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1358 بازدید | 98 پست
اشکال نداره همه رو تغییر میدن فقط فاطمه زهرا زینب رو تغییر نمیدنفکر کنم با تلفظش مشکل داری میتونم ...

اگه پسر بودم اسممو میذاشتن غلام یا جعفر

سلیقشون اینطوره😂

با اسم غلام و جعفر نمیتونستم حداقل یه دوست دختر پیدا کنم😂

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه پسر بودم اسممو میذاشتن غلام یا جعفرسلیقشون اینطوره😂با اسم غلام و جعفر نمیتونستم حداقل یه دوست د ...

اشکال نداره یکی میشناسم اسمش منصور بود دوست دخترش براش گریه میکرد

بچها میشه اسم مهدیه رو عوض کرد؟

حق داری اخه مهدیه سعیده حمیده وحیده هم شد اسم

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

راحت عوض میکنن بخصوص اگه بذاری زهرا نظر منم اینه عوض کن

من بیشتر از ده نفر تو خوابگاه میشناختم زینب و زهرا بودن دنبال تغییر اسم بودن.

آخر یه وکیل پیدا کردن بهشون راهکار داد هرکی رفت شهر خودش عوض کرد

اگه پسر بودم اسممو میذاشتن غلام یا جعفرسلیقشون اینطوره😂با اسم غلام و جعفر نمیتونستم حداقل یه دوست د ...

نه بابا  اسمت اسم قشنگیه فقط تلفظش به فارسی یطوریه

پدرمادرت هم اونموقع دقت نکردن 

تغییر بده اگه دوست داری 

کاش یبار اینجا آدم از یچیزی ناراحت باشه و ینفر نیاد بگه وای ما اینطوری نیستیم

چه ربطی داره فقط ی چیزی یاد گرفتید، طوطی وار تکرار میکنید، گفت این دهه شصتیا و هفتادی بوده گفتم اینطور نیست، اینم دیگه عقده بازی داره 

قشنگیه اسمت

پسرا مسخره میکنن خیلی بدجور

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .