2777
2789
عنوان

خانوما شوهرم دست روم بلند کرد🖤🙂

945 بازدید | 40 پست

خانوما باور کنید دیگع خسته شدم از این زندگی یه شب پیش موقع خواب از همسرم گوشبشو خاستم یه چندتا عکس با گوشیش گرفتع بودم بخودم بفرستم بعد هعی میگفت زودباش بده منم کفتم ی لحظه وایسا بفرستم بعد این باز گفت گفتم ببین یه لحظه صبور باش چته بعد پاشد یه موشت زد تو پام رفت دستشوی گفت مبگم آدم شو😅🖤 خانوما اشک تو چشام جم شد پام بی حس شد خانوما واقعن خسته شدم من خیانت همسرمم دیدم کتکمم زدهاااا اما تا الن جا خوابمو عوض نکرده بودم ببنید چی بلا های سرم اورده الان سه شبه جدا میخام الانم جاشو انداخت اون ور منم.  انداختم ازش دورتر خانوما بنظرتون پیش قدم شم؟ چی کنم اخه فقط صب امروز امد از صورتم بوسم کرد میخندون اما من هیچ حسی بهش نداشتم خانوما من با جون دل همسرمو دوست داشتم اما با کارش دیگ اصلن برام مهم نبست چی مکنه فقط بگین من الن چی کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیانتشو چجوری فمیدی ؟چندساله ازدواج کردی .

من ۳ ساله ازدواج کردم حتی یبارم گوشی شو بهم نداده رمزشم نمیدونم البته رمز منم نداره .

اما اونقدری ک اون حساس ه من نیستم بخواد بهش گوشیمو میدم 

باورت نمیشه یبار تو ماشین بودم تاریک بود نصف شب . 

بهش گفتم یلحظه بده چراغ قوه شو روشن کنم نداد 

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران https://youtube.com/shorts/HfdKvkJoLPY?si=0WMq1HL1FXsW0Okn