2777
2789
چ حقیقتیه فداتشم ؟؟ مجسم کنید پیرمردایی که بخاطر یه کم پول تو سرما و گرما کنار خیابون میشینن و التما ...

ظاهر و باطن رو جایی باید بکار برد که تو یه سطحیم ن اینکه ب قول شما یکی با بنز و یکی بخاطر هزارتومن پول تو سرما

البته شاید اونی که بنز سواره دلخوشی تو زندگیش نداشته باشه ولی حداقلش یه قسمت از زندگیش فراهمه

یه صلوات براکارکردن داداشم وکارپیداکردن همه بیکاراوظهورآقاامام زمان(عج)بفرستین 😙😙😙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب آخه مقایسه میکنم قشنگ واضحه

عزیزم مقایسه نکن هیچوقت

اونیکه واضحه ،  داری میبینی ! که مهم نیست ، مهم دل و حسی هست که اون طرف به زندگی اش داره ..

روزگار یه مدت بر وقف مراد یکی هست و ضد دیگری و بعدا بر عکس ..

هر که در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش می دهند ..

حضرت ابراهیم از نظر من و شما بدبخت بود ( با اونهمه امتحانات و زندگی سخت )

ولی خدا چطور در موردش حرف زده؟!😍

اینا قصه نیست عزیزم  ..

زندگی همینه گلم ، خدا میگه ما انسان رو در سختی آفریدیم ..قراره در این دنیا قیمت پیدا کنیم و بریم اون دنیا که هدف اصلی همونجاست .. 

مهم اینه اون دنیا خوشبخت باشیم نه این دنیای نامرد که همه (چه خوشبخت ! چه بدبخت!) ازش ناراضی ان .

تلاش کن برای اون دنیا ..

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها

چند وقت پیش حرف همین چیزا بود تو آتلیه و هر کی یکی رو تو سوشال مدیا نشون میداد و می گفت مثلا اینو ببین، مثلا اونو ببین...

من هم رفتم رو صفحه فیس بوک دختر یکی از دوستای قدیمم که فوق پولدارن، عکساش رو باز کردم گفتم: دخترا حداقل می خواید حرص بخورید، حرص یه آدم حسابی رو بخورید که سر یه چیز درست و حسابی سکته کرده باشید، حروم نشین.

مثلا دختره کادوی تولدش باباش اسب براش خریده 110 هزار دلار   

دیگه بقیه ش رو نمی گم این جا کشته ندیم.  

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
ظاهر و باطن رو جایی باید بکار برد که تو یه سطحیم ن اینکه ب قول شما یکی با بنز و یکی بخاطر هزارتومن پ ...

دقیقا موضوع همینجاست که این اصطلاح برای دو آدم در یک سطح بکار برده نمیشه 

با زندگی قهر نکنین ، زندگی منت هیچ کس رو نمیکشه ...با خودتون هم قهر نکنین ، کسی نیست آشتی تون بده ...
دقیقا موضوع همینجاست که این اصطلاح برای دو آدم در یک سطح بکار برده نمیشه 

هی زخمام سرباز کرد😧😧

یه صلوات براکارکردن داداشم وکارپیداکردن همه بیکاراوظهورآقاامام زمان(عج)بفرستین 😙😙😙
چند وقت پیش حرف همین چیزا بود تو آتلیه و هر کی یکی رو تو سوشال مدیا نشون میداد و می گفت مثلا اینو بب ...

کاش همه چی مشکل مالی و پول بود

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

بابا آدم بخواد هی زندگی این و اونو با خودش مقایسه کنه افسرده میشه و ناامید باید فاز بی خیالی گرفت و خودمونو با این جمله ی گوهر وار دلداری بدیم باطن زندگی خودتو با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکن😁😊😉

بابا لنگ دراز عزیز: تو هرگز جوابم رو ندادی  در حالیكه خیلی مهمه. تو كچلی؟ دقیقا طرح ریخته بودم كه تو چه شكلی هستی _به صورت دلخواهم _ تا اینكه رسیدم به سرت ، و دیگه گیر كردم. نتونستم تصمیم بگیرم كه موهات سفیده یا سیاه یا یه كمی خاكستری و یا هیچكدوم .
اتفاقا من از اون ادمایی هستم که خودتو بکشی سر حرفش هست😐نمیدونم چطوری اینکارو کردی😮یه جادویی تو وجو ...

قربونت 😘😁

با زندگی قهر نکنین ، زندگی منت هیچ کس رو نمیکشه ...با خودتون هم قهر نکنین ، کسی نیست آشتی تون بده ...
قربونت 😘😁

امضات چه وحشتناکه.  

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
یه ضدحال بزنم     باتن زندگی خود را با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکنید...........   ...

با تن که هیچی با روح زندگی خود را هم مقایسه کنیم، حقیقت اینه که یه سری آدم ها از یه سری دیگه خوشبخت ترند!
پانوشت: باطن :)))