2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب حالا که ظاهر رو باطن رو نمیشه گفت این رو علی الحساب داشته باشید هرکه در این بزم مقربتر است....

بدتر شد ک   

من نخوام مقرب باشم کیو باید ببینم?

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗
یه ضدحال بزنم     باتن زندگی خود را با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکنید...........   ...

و باز هم شعار😩😩😩

یه صلوات براکارکردن داداشم وکارپیداکردن همه بیکاراوظهورآقاامام زمان(عج)بفرستین 😙😙😙
مشکلات رو همه دارن دوست عزیز حالا هر کسی بسته به شانس و تقدیری که سرنوشت براش رقم زده

درسته ولی بازم مشکل داریم تا مشکل

بچه ها دیروز اخبار میگف دلیل طلاق اعتیاد و فقر نیس😨😨😨 پس چی میتونه باشه ینی

گیس پریشون و پاچه سفید ورمالیده زنا تو خیابون

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

یه حقیقته ولی❤

چ حقیقتیه فداتشم ؟؟ مجسم کنید پیرمردایی که بخاطر یه کم پول تو سرما و گرما کنار خیابون میشینن و التماس مردم میکنن که ازشون خرید  کنن ، اونوقت یه نفر با بنز آخرین مدل  بهترین برند لباس از  جلوی همین آدم رد میشه 

اینجام میشه گفت ظاهر این دو زندگی رو نباید با باطنشون مقایسه کرد ؟؟ نه واقعا میشه  😁

با زندگی قهر نکنین ، زندگی منت هیچ کس رو نمیکشه ...با خودتون هم قهر نکنین ، کسی نیست آشتی تون بده ...
بچه ها دیروز اخبار میگف دلیل طلاق اعتیاد و فقر نیس😨😨😨 پس چی میتونه باشه ینی

دیدن زندگی عالی دیگران و مقایسه با زندگی کوفتی خود آدم

تا حالا اینجوری قانع نشده بودم😊هر کی جرات داره بگه ظاهر باطن😊

خوشحالم ک با یه مثال ساده قانعت کردم 😊

با زندگی قهر نکنین ، زندگی منت هیچ کس رو نمیکشه ...با خودتون هم قهر نکنین ، کسی نیست آشتی تون بده ...