2777
2789
عنوان

و بدین ترتیب عید ما عذا شد!!!!!!

1029 بازدید | 38 پست
از طرف خانواده همسرم، داییش طفلک سرطان بدخیم معده داشت، قبلا در آورده بودنش،دیروز روده کوچک و بزرک شو هم درآوردن و دکتر گفت همه بیان باهاش کم کم خداحافظی بکنن.خیلی دلم برای خودش و خانوادش سوخت. تو 8ماه داغون شدن بیچاره ها.
از طرف خودم، بابای بابام رو امروز بردن تشییع جنازه. صلا احساس تاسفی ندارم. مدتها بود منتظر این روز بودم. اونم برای اینکه حال منو بگیره، زد عیدمونو خراب کرد.
امروز پسرم تازه 1 ماهه شد.اولین عیدش بود.
هیچ کس برای این آدم گریه نکرد و نمی کنه.
شرح خباثتاش محله رو پر کرده بود.
هیچ کی خیر ندید ازش!
حالا
ما موندیم و فقط لباس های سیاه!!!!!!!!!!1
((مزاحمان جنسی ماسک زشتی برچهره ندارند. آنها زرهی از اعتماد بر تن دارند)). به کودکان اموزش درست بدهیم.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=639547&PageNumber=2

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی .......... قربونت برم لارا جون ناراحت نباش
  میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...
خدا نکنه عیدتون عذا بشه خوب مرگ حقه ، زنده باید زندگی کنه
  میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز