nafasaaaaam مدیر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 1088 عنوان تکون های نی نی من | مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 30 پست خیلی تکون میخوره تا قربون صدقه اش میرم یا نصیحتش میکنم دیگ تکون نمیخوره نکنه صدامو دوست نداره😂 شرمنده ک بی سلام رد شده ام از کنار تو💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚🍀 1403/06/28 | 20:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کsaggezورد عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 1845 ای جان😍مهم نیست گلم تا ۲۲ هفته عادیه منم اونقد تکون نمیخوره وقتی دراز میکشم بیشتر میشه چیز شیرین بخ ... اره منم همین امشب تو ماشین بودم یه تکون خورد خودم تعجب کردم اولین تکونی بود خوب حسش کردم قربونشون بشم من...زایمانتوبرا چندم بهمن زدن واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.
کsaggezورد عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 1845 آره رفتم شما چی من نرفتم 😔خیلیم استرس دارم گفتن بخاطر دیابتم حتما باید برم تو شهرمون نیست باید برم سنندج براهمین نرفتم هزینه چقد شد؟ واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.
nafasaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 1088 اره منم همین امشب تو ماشین بودم یه تکون خورد خودم تعجب کردم اولین تکونی بود خوب حسش کردم قربونشون ب ... ۱۵ بهمن گلم گل پسر شما؟ شرمنده ک بی سلام رد شده ام از کنار تو💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚🍀
nafasaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 1088 من نرفتم 😔خیلیم استرس دارم گفتن بخاطر دیابتم حتما باید برم تو شهرمون نیست باید برم سنندج براهمین ... ن استرس نداشته باش اگ بهت گفتن هرجور شده برو منم شهرستان خودمون نداشت هزینه اشو نمیدونم بخدا همسرم کارت میکشه ولی فک نکنم زیاد شده باشه شرمنده ک بی سلام رد شده ام از کنار تو💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚🍀
کsaggezورد عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 1845 ۱۵ بهمن گلم گل پسر شما؟ بسلامتی انشاالله سالم بغل بگیریش.منم۱۱ بهمن گفتن ولی ایشالا زوتر بیان متوجه سوالت نشدم خوب مال منم پسره واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.
کsaggezورد عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 1845 ن استرس نداشته باش اگ بهت گفتن هرجور شده برو منم شهرستان خودمون نداشت هزینه اشو نمیدونم بخدا همسرم ک ... شوهرم میگه نمیخواد الکی بزرگش میکنن 😔😔 واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.
nafasaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 1088 بسلامتی انشاالله سالم بغل بگیریش.منم۱۱ بهمن گفتن ولی ایشالا زوتر بیان متوجه سوالت نشدم خوب مال من ... ممنون عزیزم همچنین نگو زودتر بگو ان شاءالله ب موقع بیان😍😍سوالم همون بود ک جواب دادی راجب روز تولد پسرت گلم❤️ شرمنده ک بی سلام رد شده ام از کنار تو💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚🍀
nafasaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 1088 شوهرم میگه نمیخواد الکی بزرگش میکنن 😔😔 کلا الان واسه همه مینويسن شرمنده ک بی سلام رد شده ام از کنار تو💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚🍀
nafasaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 1088 ماشاءاللّه بچه چندمتخ اول ❤️ ماشالله ب جونت شرمنده ک بی سلام رد شده ام از کنار تو💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚🍀
nafasaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 1088 باصدای شما آرامش میگیره ای خداااا😍😍 شرمنده ک بی سلام رد شده ام از کنار تو💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚🍀
کsaggezورد عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 1845 ممنون عزیزم همچنین نگو زودتر بگو ان شاءالله ب موقع بیان😍😍سوالم همون بود ک جواب دادی راجب روز تولد ... آفرین دعای شما قشنگتره❤️ والا من خیلی عجله دارم کاش این دوران هم بدون مشکل بگذره واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.
کsaggezورد عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 1845 زایمانت طبیعی؟ نمیترسی؟ واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.
nafasaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 1088 زایمانت طبیعی؟ نمیترسی؟ اره طبیعی چرا خیلی استرس زایمانو دارم فعلا بش فکر نمیکنم از ترس😂 شرمنده ک بی سلام رد شده ام از کنار تو💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚🍀