paridaryae مدیر عضویت: 1401/06/13 تعداد پست: 48 عنوان تغییر فامیلی | مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 29 پست سلام دوستان من قصد تغییر فامیلی دارم فردا ثبت احوال گفت مدارکمو ببرم اما دو شکم میشه کمکم کنید، فامیلیم خندان هست همه جا مسخره میشم اما خانواده راضی نیستن ، اسمم سیما هست بنظرتون خیلی بده چی بذارم بجاش پیشنهاد بدید💕 1403/06/28 | 20:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtarkhasteh عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 5107 وقتی میخای فامیل و عوض کنین باید برین ازشون اجازه بگیرین یا نه ؟ چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤
آذرم02 عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 1294 وقتی میخای فامیل و عوض کنین باید برین ازشون اجازه بگیرین یا نه ؟ اجازه که نه نامه میدی ثبت میشه اگر قابل تغییر باشه بهت اوکی میدن من پسوند فامیلی برداشتم سر دو هفته عوض شد خواهرم اسم تغییر داد اونم خیلی سریع عوض شد
dokhtarkhasteh عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 5107 اجازه که نه نامه میدی ثبت میشه اگر قابل تغییر باشه بهت اوکی میدن من پسوند فامیلی برداشتم سر دو هفته ... اها مرسی گلم اخه همین امروز ی جایی بحث شد میگفتن باید اجازه بگیرین ازون بزرگ ترشون و اینا که ببینن میپذیرن فامیلیشون روتون باشه یا نه (تعجب کردم ) چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤
آذرم02 عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 1294 اها مرسی گلم اخه همین امروز ی جایی بحث شد میگفتن باید اجازه بگیرین ازون بزرگ ترشون و اینا که ببینن م ... نه والا اصلا سخت نبود یکی از کاربران گفت اسم مذهبی عوض نمیکنن ولی من خودم دیدم زینب و بتول و عوض کردن ب راحتی
dokhtarkhasteh عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 5107 نه والا اصلا سخت نبود یکی از کاربران گفت اسم مذهبی عوض نمیکنن ولی من خودم دیدم زینب و بتول و عوض کرد ... اسم محمد و عوض نمیکنن مثلا محمد مهدی و میزارن ی اسمشو برداری ولی محمد و نمیزارن عوض کنی (ی مدت اینطوری بود) چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤
paridaryae مدیر استارتر عضویت: 1401/06/13 تعداد پست: 48 بنظرم قشنگه و خوش آواست سیما خندان. ببین من اسممو دوست ندارم عوض میکنن کدوم ثبت احوال رفتی؟ من تهران ... اگر مذهبی نباشه فکر کنم عوض کنن من رفتم اصلا سخت گیری نکردن
آذرم02 عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 1294 اسم محمد و عوض نمیکنن مثلا محمد مهدی و میزارن ی اسمشو برداری ولی محمد و نمیزارن عوض کنی (ی مدت اینطو ... حالا محمد استثنا هست ولی در کل زینب و بتول رو دیدم تغییر دادن
paridaryae مدیر استارتر عضویت: 1401/06/13 تعداد پست: 48 وقتی میخای فامیل و عوض کنین باید برین ازشون اجازه بگیرین یا نه ؟ از خانواده اجازه نمیخواد اگر بالای ۱۸ باشید ولی شناسنامه پدر مادرو میخواد
paridaryae مدیر استارتر عضویت: 1401/06/13 تعداد پست: 48 خندان عالیه واقعا ، پس چرا همیشه مسخره میکنن، خیلی معذبم کرده و روی اعتمادبنفسم تاثیر گذاشته😔
paridaryae مدیر استارتر عضویت: 1401/06/13 تعداد پست: 48 منم میخوام هم اسممو عوض کنم هم پسوندمو بردارم قصدم ندارم ب خانوادم بگم میتونی انجام بدی پسوند خیلی راحت برمیدارن
469mohandes عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 21323 واقعا ، پس چرا همیشه مسخره میکنن، خیلی معذبم کرده و روی اعتمادبنفسم تاثیر گذاشته😔 نه بابا خیلی هم عالیه به هیچ عنوان تغییر ندید کاربر آقا
esgghetaaaaaam عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 5594 اگر مذهبی نباشه فکر کنم عوض کنن من رفتم اصلا سخت گیری نکردن کدوم ثبت احوال رفتید؟