2777
2789
عنوان

بوسیدن جلوی بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 2428 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه خوب باشی گلی 💚منم همینطور خیلی خوشحال شدم همیشه باشی مهربون❤

مرسییییی😍😍😍😘

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

متاسفانه شوهرم اصلا رعایت نمیکنه گاهی لب میگیره جلوی بچه مانعش ک میشم میگه اشکال نداره

ببخشید بگو نرین تو تربیت بچه لب گرفتن جلوی بچه فردا خودتم بچه بیاری تربیتش با این پدر به فنا میره پس بخاطر خودتم که شده اجازه نده با روح و روان بچه بازی بشه.

ما سه تامون پیش هم میخوابیم پسرم ۳ سالشه وقتی خوابه شوهرم خودش و میکشه رابطه نداریم باید تو اتاق بریم رو بچه اثرمیذاره شمام رعایت کن 

نه ی سالش که بوده مادرش رفته اصلا اونو یادش نمیاد

آها

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بچه شو دوس داری ؟؟؟ 🙂میپرسم چون برادر من زنش خیانت کرد زنشو طلاق داده پسرشون ۴ سالشه ، برادرم بخاطر ...

مطمئن باش میره و بهتره برادرتون بذاره ی روزهایی محدود ببینتش

من این مورد دیدم تو فامیل و بچه بعد طلبکار پدره شد چرا نذاشت ببینه مادرش رو

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
مطمئن باش میره و بهتره برادرتون بذاره ی روزهایی محدود ببینتشمن این مورد دیدم تو فامیل و بچه بعد طلبک ...

برادرم میگه بزرگ شد بهش میگم مادرش خیانت کرده ب منو پسرم و یه مرد غریبه رو ترجیح داده و اونو تو ۴ سالگی بی مادر کرده تا ببینم بازم میره پیشش یا ن

البته برادرم فقط ب منو مامان گفته زنش خیانت کرده ب فامیل هیچی نگفتیم خیلی داداشم بهش بر میخورد💔

ماندوو له هه مو شتیک ...🖤💔
برادرم میگه بزرگ شد بهش میگم مادرش خیانت کرده ب منو پسرم و یه مرد غریبه رو ترجیح داده و اونو تو ۴ سا ...

جریان اون ها هم همین بوده تقریبا ولی بچه باز طلبکار شده چون مادره بلده چکار کنه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!