2777
2789
عنوان

بوسیدن جلوی بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 2428 بازدید | 59 پست
بچه خودم نیس از زن سابقشهواین که تکرار می کنه هر چی ببینه

بازم اشکالی نداره گلم اگه همون بغل و بوس پیشونی و گونه و دست باشه 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

متاسفانه شوهرم اصلا رعایت نمیکنه گاهی لب میگیره جلوی بچه مانعش ک میشم میگه اشکال نداره

این درست نیست.چقدر مهربونی که هم بچه شو قبول کردی.هم تربیتش برات مهمه...

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابراز محبت پیش بچه ها و جلو چشمشون باید حد و مرز داشته باشه اگه در این حده ایرادی نداره اتفاقا به بچ ...

سلام عزیززززممممممم😍😍😍😍

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

بله لپمو دستمو بچه تکرار می‌کنه لپمو میبوسه

خوب ببوسه مگه چ ایرادی داره (بچه رو میگم)

چرا ما ایرانی ها از ابراز علاقه میترسیم و احساس 

گناه میکنیم؟!

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
بله لپمو دستمو بچه تکرار می‌کنه لپمو میبوسه

اگه بوس کردنش حالت ج نداره مشکلی نیست اتفاقا خیلی هم خوبه منو همسرم جلو بچها همو بغل میکنیم وبوس میکنیم بچهام براشون عادیه اونام تکرار میکنن 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

شل کن بابا مگه چیه 

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

نه اتفاقا خوبه اگه زیاده روی نشه 

من دخترم 16ماهشه تا باباش منو بغل می‌کنه یا بوسم می‌کنه دخترم ذوق می‌کنه اونم میاد بغلمون می‌کنه 

تو خونه هم همش میاد محکم بغلم می‌کنه 

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔
بچه شو دوس داری ؟؟؟ 🙂میپرسم چون برادر من زنش خیانت کرد زنشو طلاق داده پسرشون ۴ سالشه ، برادرم بخاطر ...

اره دوسش دارم 

اوایل مخالف بودم باهامون باشه 

ولی الان قبول کردم پیشمون باشه مهرش به دلم افتاده 

مثل دوتا دوستیم باهم 

چون زیادی به پدرش وابستست

منم نمیخام بینشون قرار بگیرم ولی مسوولیت نگهداریش برعهده پدرش 

فقط پیشمون باشه اوکیه

راجع به برادر زادت صدرصد می‌ره پیش مامانش

بوس جنسی داشته باشه مشکل داره بوس محبتی باشه هیچ عیبی نداره و انتقال محبته و خیلی هم لازمه 

یه بوس می‌تونه آروم و بی صدا و کوتاه باشه بوی جنسی بده 

یه بوس می‌تونه آبدار و پر سر و صدا و طولانی باشه ولی بوی جنسی نده 

اگر بوس هاش بوی جنسی میده به هیچ وجه نباید جلوی بچه انجام بشه اگر نمی‌فهمه شیرفهمش کن بچه دچار بلوغ جنسی زودرس میشه بعد میاد میگه چرا این بچه خودلمسی داره شش سالشه زیر بغلش مو درآورده فلان فلان فلان 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85