2777
2789
عنوان

باورم نمیشه😶

207 بازدید | 12 پست

جین آستین نویسنده داستانهای عاشقانه ،مجرد بوده و سن ۴۱ سالگی هم فوت می کنه من چندتا داستاناشو خوندم یعنی اگه هیچ اطلاعی از نویسنده داستان نداشته باشید میگید این شخص تو زندگیش همیشه درحال عاشق شدن بوده انقد احساسیه داستاناش جدی پشمام ریخت و ناراحتم شدم براش ب نظرم اگه عشق رو تجربه می کرد صدردصد معشوقش خوشانس ترین مرد دنیا می‌شد 🌝

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدم که نمیتونه همیشه در حال عاشق شدن باشه عشق مگه چند بار پیش میاد؟شاید عاشق شده و نرسیده

چرا نشه چندبار عاشق شد؟ شاید منظورتون اینه هیچ عشقی مثل عشق اول نیس وگرنه کلی آدم می‌شناسم دائم درحال عاشق شدنم

و این احتمالم هس که عاشق شده باشه طبق چیزی که از زندگینامش خوندم ازدواج نکرده بوده 

مثلا من خودم رمان های عاشقانه زیاد می‌نوشتم ک بعد ها بزرگ شم چاپ کنم اما هرگز تجربه نکرده بودم چون در واقع تصورات اشتباهمو از عشق می‌نوشتم ولی بزرگ ک شدم و ازدواج کردم دیدم ن تصوراتم از عشق و عاشقی و یا ازدواج و متاهلی ب شدت با تصوراتم و نوشته هام خیلی فرق دارن

چرا نشه چندبار عاشق شد؟ شاید منظورتون اینه هیچ عشقی مثل عشق اول نیس وگرنه کلی آدم می‌شناسم دائم درحا ...

اون احساسی که دائم پیش میاد اسمش عشق نیست 

هیجانه هوسه نهایتا دوست داشتنه

برای آروم شدن دل و رسیدن به عشقم دعا میکنی؟
فیلم هم هست ببین کدوم رمان هاشو خوندی ؟؟؟

غرور و تعصب ،عقل و احساس .هم کتابشو خواندم هم فیلمشو دیدم ...بقیه داستاناشم فیلمشو دیدم

مجرد بودنش دلیل نمیشه که تاحالا تو زندگیش عشق رو تجربه نکرده باشه اتفاقا آدم وقتی عاشق میشه و بهش نمیرسه فانتزی های عشقیش خیلی شدیدتر از آدمیه که عاشق میشه و بهشم میرسه و اون روزمرگی و عادت رو هم همراه عشق تجربه میکنه

مجرد بودنش دلیل نمیشه که تاحالا تو زندگیش عشق رو تجربه نکرده باشه اتفاقا آدم وقتی عاشق میشه و بهش نم ...

آره این احتمالم هست،ولی خب این نویسنده برای ۱۷۰۰ میلادی بوده اون موقع دخترا اجازه نداشتن با مرد غریبه ارتباط داشته باشن حتما باید ازدواج صورت می‌گرفته